Četvrtak, 28. ožujka 2024.

Koprivnica traži nastavak pozitivnog niza, Tucaković: Ostavit ćemo srce na terenu

Nogometaši Koprivnice ove nedjelje igrat će 12. kolo Treće hrvatske nogometne lige Istok. Na koprivničkom Gradskom stadionu gostovat će Vukovar 1991.

Zeleni iza sebe imaju dva pozitivna rezultata. Pobjedu nad Slavonijom i neriješen rezultat u Osijeku što je sigurno uvelike napunilo samopouzdanje mlade momčadi. Kako nam je rekao kapetan Koprivnice Bojan Tucaković on i njegovi suigrači s tri boda u nedjelju žele potvrditi dva odlična rezultata iza njih:

Mogu reći ono u što sam siguran, a to je da ćemo dati sve od sebe i ostaviti ‘srce na terenu’ za pobjedu. Vukovar je odlična ekipa s nekoliko prvoligaških igrača, a posebno su opasni iz kontre i polukontre. Cijeli tjedan se vrijedno pripremamo skupa s našim trenerom Mešnjakom za Vukovarce i sigurno je da ćemo spremni dočekati utakmicu. Danas i sutra ćemo raditi na završnim detaljima u pripremi utakmice.

Do kraja polusezone samo su četiri kola, a želja kapetana je pobijediti u svim domaćim utakmicama i uloviti koji bod na gostovanju. Sredina ljestvice nakon jesenskog dijela prvenstva bila bi ispunjenje zadanih ciljeva.

Što se tiče sastava trener Želimir Mešnjak neće moći računati na ozljeđene Bubnjića i Korena, te na Sminderovca koji je u srijedu protiv Osijeka II zaradio treći žuti karton.

Može li Koprivnica do druge pobjede u nizu na domaćem terenu vidjet ćemo nakon nedjeljne utakmice protiv Vukovara koja će se igrati s početkom u 14 sati.

zatvori