Utorak, 26. ožujka 2024.

IMAMO DOBITNIKE Evo tko ide s Vaianom u potragu za mitskim otokom

Prije tri tisuće godina, najveći svjetski moreplovci prelazili su ogromni Pacifik, otkrivajući brojne otoke Oceanije. No, zatim su njihova putovanja prestala na tisuću godina i nitko ne zna zašto. Otkrijte tajnu – Drava.info poklanja vam ulaznice!

Po dvije ulaznice za animirani film “Vaiana” u Kinu Velebit osvojile su Helena Hraščanec, Ivana Hudinčec, Kristina Penzar, Leona Tasoti Kivač i Katja Gregurić. Čestitamo!

Iz Disneyjevih studija za animaciju stiže Vaiana, poletni kompjuterski animirani film o pustolovnoj tinejdžerici koja otplovi na opasnu misiju kako bi spasila svoj narod. Tijekom svojeg putovanja, Vaiana (glas Mia Negovetić) sreće nekoć moćnog poluboga Mauija, koji je vodi u njezinoj misiji da postane vrhunska navigatorica. Oni zajedno plove preko oceana u zahtjevnoj pustolovini punoj akcije i susreću divovska čudovišta, a Vaiana putem ostvaruje drevnu misiju svojih predaka i otkriva jednu stvar koju je oduvijek tražila: svoj vlastiti identitet.

U režiji poznatog tima Rona Clementsa i Johna Muskera (Mala sirena, Aladdin, Princeza i žabac) i u produkciji Osnata Shurera (Podignut, Čovjek-orkestar), Vaiana uplovljava u hrvatska kina.

Film ‘Vaiana: Potraga za mitskim otokom’ možete pogledati u Kinu Velebit do 7. prosinca. Projekcije u 2D i 3D tehnici počinju od 16 sati, vikendom i od 11 sati.

Raspored projekcija provjerite ovdje.

zatvori