Petak, 26. travnja 2024.

KC LIGA Krešimir Škvorc: Pomrsit ćemo račune Activeu, nema jače ekipe za ‘treće poluvrijeme’ od mog Bimba

Pred nama je treće kolo KC lige, popularnog mininogometnog natjecanja koje organizira Koprivnička udruga za rekreativni sport pod medijskim pokroviteljstvom Radio Drave i informativnog portala Drava.info.

Susret koji će obilježiti subotnji dan sigurno je derbi između Bimba i Caffe bara Active. Obje su momčadi u prošlom kolu kiksale, Bimbo je osvojio bod u utakmici protiv Inducte, a Active je poražen od Golfa. Iskupljenje će tražiti u međusobnom susretu koji nam je najavio igrač, kapetan i voditelj Bimba Krešimir Škvorc, popularni ‘Kec na desetku‘:

— To je uvijek bila specifična utakmica. Active je praktički naša druga ekipa i kao u svakom pravom derbiju svi ishodi su mogući. Očekujem da odigramo pravu utakmicu i da pomrsimo račune našim subotnjim protivnicima u borbi za naslov — rekao je popularni Kec.

— Bimbo je ekipa koja može biti i prva, ali može biti i zadnja. Mi smo ekipa koja se zabavlja, druži i igra dobar nogomet. Mislim da smo zapravo najveći protivnici mi sami sebi. Sa sigurnošću mogu reći da smo najjača ekipa za ‘treće poluvrijeme’. Mogle bi nam se početi štampati diplome i zahvalnice što se toga tiče i mogu samo reći da želim sreću svima onima koji nam pokušaju parirati u tom dijelu — šaljivo je zaključio.

Da KC liga nije primarno natjecateljski nastrojena, već je mjesto za druženje i rekreaciju, potvrdio je i Škvorc:

— KC liga je stvarno super projekt. Na kraju je, iz neke rekreacije, hobija i druženja došao do razine jedne poluprofesionalne lige i poluprofesionalnog igranja malog nogometa. Ipak, ono najbitnije je da se svi družimo, da nam je dobro, da uživamo i da se igra nogomet koji će doći pogledati što više ljudi — rekao nam je.

U ostalim susretima trećeg kola prvoplasirani Caffe bar Golf ne bi trebao imati većih problema protiv Pixela. Sedma sila, puna samopouzdanja nakon pobjede u prošlom kolu, nove će bodove tražiti protiv Romantičara. Caffe bar 048/UŠRPS snage će odmjeriti protiv Protima/Mavika/Mesnice Martinjak, a Klikaj.hr prvu pobjedu nakon dva remija pokušat će ostvariti protiv Petgrada/OPG-a Radiček.

Udruga za mali nogomet Koprivnica još uvijek nema ni boda na svom kontu, a može li se to promijeniti vidjet ćemo nakon utakmice protiv Inducte++. U ženskom dijelu natjecanja igrat će Iskre/Klesarstvo Dejan i Drnje te Kapljice i Li-la. Također, nastavlja se i Liga bez briga, a snage će odmjeriti Odvjetnici i HEP.

Subotnji program KC lige u sportskoj dvorani Srednje škole počinje u 16:30, a trajat će sve do iza 22 sata.

KC liga – 3. kolo

16:30 Caffe bar Golf – KKC PiXeL
17:10 NK Romantičari – Sedma sila
17:50 Caffe bar 048/U.Š.R.P.S – Protim/Mavik/Mesnica Martinjak
18:30 Iskre/Klesarstvo Dejan – ŽNE Drnje (žene)
19:00 Forma Legalis – HEP (Liga bez briga)
19:40 Kapljice – Li-La (žene)
20:10 Bimbo – Caffe bar Active
20:50 Udruga za mali nogomet Koprivnica – Inducta ++
21:30 Klikaj.hr – Petgrad/OPG Radiček

zatvori