Četvrtak, 25. travnja 2024.

Izabrana nova ravnateljica Dječjeg vrtića Tratinčica

Ida Šipek izabrana je za novu ravnateljicu Dječjeg vrtića “Tratinčica”. Odlučeno je to, kako doznajemo, na jutros održanoj sjednici Upravnog vijeća, no njegova predsjednica Petra Rožmarić u ovom nam trenutku nije željela potvrditi informaciju.

— Danas je održana sjednica Upravnog vijeća, no budući da je natječaj još uvijek u tijeku ne bih komentirala prijedloge koje ćemo uputiti osnivaču koji će odlučiti o ravnatelju i o tome obavijestiti javnost — rekla je.

O odluci koja još nije konačna treba obavijestiti i sudionike natječaja, a treba proći i propisani žalbeni rok. Odluku o novoj ravnateljici potom će donijeti zamjenik koji obnaša dužnost gradonačelnika Koprivnice.

Za mjesto ravnateljice najvećeg gradskog vrtića stigle su tri prijave. Uz izabranu Idu Šipek, koja u vrtiću radi na radnom mjestu psihologinje, za posao ravnateljice, doznajemo, bile su zainteresirane još dvije vrtićke odgajateljice.

Podsjetimo, potraga za najodgovornijom osobom u ovom koprivničkom vrtiću počela je nakon ostavke donedavne ravnateljice Slavice Mihalec Kanižaj koja se vratila s bolovanja i radi na svom starom radnom mjestu defektologinje.

zatvori