Utorak, 16. travnja 2024.

HVIDRA organizira besplatan prijevoz u Vukovar na obljetnicu pada Grada heroja

Županijska zajednica Udruga HVIDRA-e, Udruga hrvatskih invalida Domovinskog rata organizira i ove godine odlazak u Vukovar gdje će u petak biti obilježena 25. obljetnica pada Grada heroja.

Pozvavši zainteresirane da im se pridruže, predsjednik Zvonko Filipčić je rekao:

Idemo se pokloniti našim poginulim hrvatskim braniteljima u Vukovaru, znači svim braniteljima poginulima u Vukovaru. Ima ih iz cijele Hrvatske. To je najmanje što mi branitelji možemo dati svojim suborcima u Vukovaru: da im se poklonimo i odamo počast i dužno poštovanje jer su dali svoj život na oltar domovine.

Uz članove HVIDRA-e i njihovih obitelji, u Vukovar u organizaciji HVIDRA-e idu i članovi Hrvatskog časničkog zbora, HOS-a, ali i podravski Vukovarci:

S nama idu i Vukovarci koji žive na području grada Koprivnice, a u Vukovaru će se pokloniti svojim prijateljima i odati im dužno poštovanje.

Filipčić kaže da autobus za Vukovar kreće u petak, na sam dan pada Vukovara u 4:30 iz Koprivnice. Zainteresirani za odlazak još se uvijek mogu prijaviti u prostorijama HVIDRA-e u Svilarskoj ili na broju telefona 622-587. Odlazak u Vukovar za sudionike je besplatan.

zatvori