Subota, 20. travnja 2024.

FOTO Smotra pjevačkih zborova umirovljenika županije okupila stotinjak pjevača

Savez podravsko-prigorskih udruga umirovljenika pod pokroviteljstvom Koprivničko-križevačke županije u prostorijama Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica organizirao je 13. po redu Smotru pjevačkih zborova umirovljenika županije.

Pozdravne riječi na samom početku uputio je predsjednik Saveza Franjo Zirdum, posebno zahvalivši Županiji na podršci svih ovih godina te je ukratko predstavio sudionike Smotre kao i njen program.

Svim prisutnima prigodne riječi uputila je i zamjenica gradonačelnika Koprivnice Melita Samoborec, nakon čega je zadovoljstvo za još jednu uspješnu organizaciju Smotre izrazila ravnateljica Doma za starije i nemoćne osobe Vesna Križan poželjevši pritom svima puno uspjeha u daljnjem nastupu.

— U ovim zlatnim godinama čovjek treba posvetiti sebi vremena i treba se posvetiti onim zadovoljstvima i veseljima koje možda tokom radnog vijeka ne stignemo, a upravo to vrijeme je svima važno —  rekao je zamjenik župana Ivan Pal te zahvalio Savezu što svake godine marljivo radi na organizaciji ove vrijedne Smotre. Pored toga, poželio je svima ugodno druženje kao i puno uspjeha u nastupima te službeno otvorio 13. smotru Pjevačkih zborova umirovljenika županije.

Na Smotri je nastupilo oko 150 sudionika s područja Koprivničko-križevačke županije koji su u sklopu nastupa izveli po četiri pjesme.

Nakon završetka nastupa pjevača i glazbenih sastava svim sudionicima podijeljene su zahvalnice na sudjelovanju te je organizirano prigodno druženje.

zatvori