Srijeda, 27. ožujka 2024.

FOTO Koprivnica poražena, Mešnjak: Zaslužili smo puno više, a suđenje ne želim komentirati

Nogometaši Koprivnice poraženi su u 14. kolu Treće hrvatske nogometne lige Istok. Na koprivničkom Gradskom stadionu slavila je Mladost iz Ždralova rezultatom 0:1. Nakon utakmice domaćin je bio vrlo nezadovoljan suđenjem.

U najavama današnjeg dvoboja trener Zelenih Želimir Mešnjak pribojavao se gostujućeg najjačeg oružja – prekida, a baš je jedan takav riješio pitanje pobjednika. U 15. minuti gosti su ubacili u šesnaesterac Koprivnice gdje se najbolje snašao njihov napadač Sučić i zabio za, pokazalo se na kraju, konačnih 0:1.

Koprivnica je dominirala tijekom cijelog susreta. Kolar je pogodio gredu, Kovačić propustio situaciju jedan na jedan s golmanom gostiju, a na jedan odličan centaršut Pavlović je zakasnio tek koju desetinku sekunde.

Utakmicu je obilježilo i loše suđenje suca Kurtovića. Nezadovoljne njegovim odlukama bile su obje momčadi, a Koprivničance je posebno iziritirala situacija u 90. minuti kada je u šesnaestercu gostiju lopta pogodila u ruku jednog igrača Mladosti.

Evo što nam je nakon utakmice rekao trener Mešnjak:

— Zadržao bih se na komentiranju samo nogometne igre. Promašili smo velik broj šansi i mislim da smo svojom igrom zaslužili puno više od ovog poraza, a vidjeli ste i sami što se dogodilo u sudačkoj nadoknadi. Ostaje mi žal što mi nismo malo pametniji, što u završnici nismo agresivniji jer nas je to i danas koštalo bodova. Iako je izostao pravi rezultat zadovoljan sam angažmanom mojih igrača. O suđenju stvarno ne bih, ima ljudi koji su kompetentniji i stručniji od mene pa neka prokomentiraju sami ove situacije — zaključio je Mešnjak.

Ovim rezultatom prekinut je pozitivan niz koprivničkog trećeligaša od dvije pobjede i dva neriješena rezultata. Koprivnica je ostala na diobi dvanaestog mjesta sa 16 osvojenih bodova koliko ima i Slavija. U idućem kolu Zelene čeka gostovanje u Višnjevcu. Bit će to posljednje jesensko kolo Treće hrvatske nogometne lige Istok.

zatvori