Petak, 26. travnja 2024.

FOTO KC LIGA Golf srušio prvaka, Bimbo i Inducta bez golova, mališani potezima razveseljavali publiku

Odigrano je drugo kolo KC lige, popularnog mininogometnog natjecanja pod medijskim pokroviteljstvom Radija Drave i informativnog portala Drava.info.

Derbi susret, koji je obilježio današnje kolo, između Caffe bar Golfa i Caffe bar Activea pripao je Golfu. Iako je u derbijima sve moguće, uvjerljiva pobjeda Golfa je ujedno i iznenađenje dana. Slavili su rezultatom 4:1.

Iako bez golova, veoma zanimljiv susret gledali smo između Bimba i Inducte++. Obje ekipe su imale svoje prilike, ali put do protivničkih mreža nisu pronašle. Svoje prve bodove osvojili su Romantičari: u susretu protiv Pixela slavili su rezultatom 2:0.

Još jedan neriješen rezultat vidjeli smo u dvoboju Protim/Mavik/Mesnica Martinjak i Klikaj.hr. Po jedan gol na svakoj strani bio je dovoljan za podjelu bodova. Petgrad/OPG Radiček je bio i više nego uvjerljiv protiv UMN Koprivnica rezultatom 8:0, a malo iznenađenje napravila je i Sedma sila koja je svladala Caffe bar 048 i studente rezultatom 2:1.

U ženskom dijelu natjecanja Iskre/Klesarstvo Dejan bile su bolje od Kapljica s 3:1, a u dvoboju Drnja i Li-la rezultat je bio 1:1.

Valja istaknuti utakmicu polaznika Male sportske škole koji su svojim potezima mamili osmijeh svojih roditelja, ali i svih okupljenih u sportskoj dvorani Srednje škole.

Ovim rezultatima u muškom dijelu natjecanja vrh je preuzeo Caffe bar Golf sa šest bodova, a iza njega su se poredali Bimbo, Protim/Mavik/Mesnica Martinjak i Sedma sila s četiri boda.

Spomenimo i da su u prvom kolu Lige bez briga igrači Komunalca svladali Profesore rezultatom 2:1.

KC liga – 2. kolo

Subota, 12. studenoga
16.30 Protim/Mavik/Mesnica Martinjak – Klikaj.hr 1:1
17.10 Inducta++ – Bimbo 0:0
17.50 KKC Pixel – NK Romantičari 0:2
18.30 Iskre/Klesarstvo Dejan – Kapljice (žene) 3:1
19.00 Mala sportska škola – utakmica dječaka
19.15 Komunalac – Profesori (Liga bez briga)
19.55 Caffe bar Active – Caffe bar Golf 1:4
20.35 ŽNE Drnje – Li-La (žene) 1:1
21.05 Petgrad/OPG Radiček – UMN Koprivnica 8:0
21.45 Sedma sila – Caffe bar 048/UŠRPS 2:1

zatvori