Utorak, 16. travnja 2024.

FOTO Juniori Slaven Belupa preokretom do velike pobjede protiv Intera

Juniori Slaven Belupa upisali su novu pobjedu. U desetom kolu Prve hrvatske nogometne lige uvjerljivo su svladali Inter iz Zaprešića rezultatom 6:2 i tako došli do nova tri boda.

Nije krenulo sve na najbolji mogući način za Farmaceute. Poveli su gosti već u četvrtoj minuti autogolom Marka Martinage. Ipak, do kraja poluvremena juniori Slavena su uspjeli preokrenuti rezultat. I to na kakav način: u samo dvije minute zabili su tri pogotka. Dva puta Bruno Bogojević i jednom Mihael Mladen okrenuli su rezultat na 3:1.

U drugom dijelu mladi Slavenaši su u potpunosti dotukli svog protivnika. Bogojević je zabio svoj treći pogodak, Mladen svoj drugi, a u strijelce se upisao i Srbljinović. Gosti su uspjeli tek ublažiti poraz u posljednjoj minuti.

Ovom pobjedom igrači trenera Ivice Sertića skočili su na petu poziciju prvenstvene ljestvice s 15 osvojenih bodova. U idućem kolu juniore čeka gostovanje u Zagrebu kod Hrvatskog dragovoljca. Ukoliko ponove igru iz današnje utakmice sigurno je da se mogu nadati osvajanju sva tri boda.

zatvori