Subota, 20. travnja 2024.

FOTO & VIDEO Cvetkovčani pobjedom zaključili gotovo savršenu polusezonu

Odigrane su subotnje utakmice 13. kola Međužupanijske nogometne lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica. Tehničar iz Cvetkovca još je u prošlom kolu osigurao naslov, a danas je pobjedom 2:1 nad Pitomačom završio gotovo savršenu polusezonu.

U prvom poluvremenu nismo vidjeli golove iako su Cvetkovčani bili blizu vodstva u nekoliko navrata. Markušić dva puta te po jednom Jadanić i Grabar nisu uspjeli iskoristiti svoje šanse. Nastavak susreta bio je puno bogatiji golovima. Poveli su gosti u u 64. minuti pogotkom Herenta.

Pitomača je vodstvo imala tek pet minuta, a onda se po običaju ukazao Lovrek i svojim pogotkom vratio stvari na početak. Deset minuta prije kraja susreta Tehničar je u potpunosti ‘okrenuo’ susret. Strijelac za 2:1. bio je Cmrk. Ovom pobjedom Cvetkovčani su se dodatno odmaknuli od prvih pratitelja te su na najbolji mogući način zaključili jesenski dio prvenstva.

U ostalim susretima Križevci su svladali Podravac s 2:0, Zdenka je bila bolja od Tomislava s 1:0, a Papuk je u Virovitici slavio s 0:1. Graničar je u Đurđevcu uspio ostati neporažen: rezultatom 1:1 podijelio je bodove s Garićem. Daruvar je na svom terenu izgubio od Dinama s 1:2.

Ovim rezultatima Tehničar je jesenski naslov osvojio s 35 osvojenih bodova, drugi je Garić s 30, a treći Križevci s 27. Na samom dnu je Daruvar s dva osvojena boda.

MI SMO PRVACI Iznad svih – Tehničar!!!

Posted by NK Tehničar Cvetkovec on Saturday, November 19, 2016

MŽNL BJ-KC-VT – 13. kolo
Subota, 19. studenoga
14:00
Križevci – Podravac Virje 2-0 
Zdenka 91′ – Tomislav Berek 1-0 
Daruvar – Dinamo Predavac 1-2 
Graničar Đurđevac – Garić 1-1 
Virovitica – Papuk Orahovica 0-1
Tehničar Cvetkovec – Pitomača 2-1 (Lovrek 69′ Cmrk 80′ /// Herent 64′)

zatvori