Petak, 19. travnja 2024.

DVIJE PROMETNE Oduzela prednost i izazvala sudar, udario u parkirani auto i pobjegao

Dvije prometne nesreće u kojima je jedna osoba lakše ozlijeđena dogodile su se jučer u Koprivnici, izvijestila je jutros Policijska uprava koprivničko-križevačka.

Prva se dogodila oko 15:30 sati na raskrižju Ledinske i Gibanične ulice i u njoj su se zbog nepoštivanja prednosti prolaska bočno sudarila dva osobna automobila. Naime, 38-godišnja vozačica Fiata koprivničkih registracijskih oznaka kretala se Ledinskom ulicom te je dolaskom do raskrižja oduzela prednost 36-godišnjem vozaču Peugeota također koprivničkih registracijskih oznaka koji se kretao Gibaničnom ulicom u smjeru Ulice Mihovila Pavleka Miškine. U prometnoj nesreći lakše ozljede zadobio je 45-godišnji putnik u Fiatu, a protiv vozačice je podnesen prekršajni nalog.

Druga prometna nesreća dogodila se na parkiralištu na Bjelovarskoj cesti u jutarnjim satima. Zbog nepropisne vožnje unazad 68-godišnji vozač je Opelom austrijskih registracijskih oznaka stražnjim dijelom udario u nepropisno parkirani Renault koprivničkih registracijskih oznaka. Vozač je s vozilom napustio mjesto događaja i naknadno je pronađen te je protiv njega podnesen obavezni prekršajni nalog, a 72-godišnji vlasnik nepropisno parkiranog Renaulta platio je na mjestu događaja prekršajnu kaznu.

zatvori