Četvrtak, 25. travnja 2024.

BIJELA NOĆ U Niba Toursu vam pripremaju ponudu koju nećete moći odbiti

Povodom obilježavanja Dana grada Koprivnice i ove godine obrtnici i poduzetnici iz uže gradske zone odlučili su se na poseban način obilježiti Dan grada organizirajući “Bijelu noć” koja će se održati 4. studenog 2016. godine. A među njima smo i mi!

Svratite u petak u Niba Tours od 9 do 23 sata jer smo Vam pripremili zanimljivu ponudu (koju ne možete odbiti!) – kupnjom dva mjesta za advent, agencija Vam poklanja poklon bon u vrijednosti od 200,00 kn u Hotelu Picok u Đurđevcu.

U ponudi imamo programe za advente: Beč, Budimpeštu, Graz, Ljubljanu, Zagreb i Opatiju. Osim navedenoga, u Niba Toursu možete pronaći i mnoštvo drugih aranžmana – od skijanja, proslave Nove godine, wellnessa do first minute ljetovanja te karata.

Više o programima možete naći na www.nibatours.hr

Svakog gosta očekuje i besplatan kupon u iznosu 5 EUR za vožnju s našim partnerom Flix busom – autobusne linije svakodnevno iz Koprivnice za cijelu Europu.

Za sve one koje putovanje tek čeka u 2017. godini, naš tim će Vam pomoći pri izboru najbolje ponude za većinu europskih destinacija.

Dođite i družite se s nama uz piće i zakusku!

niba-1

 

zatvori