Četvrtak, 28. ožujka 2024.

Zvonimir Šimunović: Problemima usprkos, trener i igrači imaju naše povjerenje

Uprava Nogometnog kluba Slaven Belupo jučer je održala redovnu sjednicu na kojoj su glavna tema bili nedavni rezultati koprivničkog prvoligaša. Zaključak je bio jednoglasan: Farmaceuti moraju bolje.

Direktor kluba Zvonimir Šimunović nije skrivao da rezultati u posljednje vrijeme nisu na razini našeg kluba:

Svima nam je jasno da rezultati u zadnjih mjesec, dva nisu dobri. Nakon dobrog ulaska u sezonu, dvije pobjede i neriješenog rezultata na Maksimiru došao je period loših rezultata i jasno je da ne možemo biti zadovoljni trenutnim stanjem. Ipak, svi smo u klubu pozitivni, pogotovo nakon prolaska u Kupu i već u subotu protiv Istre želimo prekinuti negativan niz rezultata u prvenstvu. I trener i igrači imaju naše povjerenje.

O tome što bi se moglo dogoditi u slučaju poraza Šimunović ni ne razmišlja jer je uvjeren da Slaven ima dobru momčad i dobrog trenera te da će kriza već u subotu završiti. Velikih novosti iz kluba nema, a lijepo je vidjeti, nakon dugo vremena, da jedan trener našeg kluba ima toliku podršku Uprave. Sigurno je da u prošlosti ni jedan strateg na klupi koprivničkog prvoligaša ne bi izdržao ni pola negativnog perioda poput ovog.

Može li se sreća osmjehnuti Koprivničancima i mogu li Željko Kopić i njegova momčad opravdati pruženo povjerenje vidjet ćemo nakon subotnje utakmice. Na koprivničkom Gradskom stadionu s početkom u 17 sati Slaven će igrati protiv Istre.

zatvori