Subota, 20. travnja 2024.

Nova uzbuđenja na županijskim travnjacima, Viktorija i Milošević kažnjeni

Pred nama je jedanaesto kolo Prve i Druge županijske nogometne lige. Već nakon ovog vikenda mogli bismo dobiti jesenske prvake.

U Prvoj ligi drnjanski Tomislav ima četiri boda prednosti ispred imbriovečkog Borca. Ove nedjelje igrat će protiv Kalinovca na svom terenu. Ukoliko osvoje tri boda, a Borac ne svlada Panoniju, postat će jesenskim prvacima. Ipak, Imbriovčani su veliki favoriti protiv Peterančana tako da će odluka o prvaku vjerojatno biti prolongirana.

Đelekovečki Osvit će na svom travnjaku ugostiti kloštransku Mladost, u Novigradu Podravskom će igrati Drava i Fugaplast, a bodove za bijeg s dna kunovečko Bratstvo tražit će u Žabnu protiv Tomislava. U Koprivničkom Ivancu igrat će Sloga i molvarska Mladost.

Utakmica u Đelekovcu igrat će se s početkom u 10 sati, a sve ostale s početkom u 14 sati.

Druga ŽNL

U Drugoj ligi derbi-susret gledat ćemo u Gotalovu. Drugoplasirani GOŠK bit će domaćin trećeplasiranoj Lipi. Prvoplasirani Ferdinandovac naslov jesenskog prvaka može osigurati pobjedom nad Prugovcem.

Miklinovec, nakon tri uzastopna poraza izlaz iz krize tražit će protiv Reke na svom terenu, sigečka Mladost ne bi trebala imati velikih problema protiv Viktorije, a Hrvatski bojovnik će na svom terenu ugostiti Tehniku.

Neočekivano lošu polusezonu s tri boda pokušat će ispraviti Starigrad protiv herešinskog Omladinca, a bregovska Mladost odlazi na gostovanje u Gornju Rijeku.

Utakmice Miklinovca i Reke te Prugovca i Ferdinandovca igrat će se u subotu s početkom u 15 sati, a sve ostale na rasporedu su u nedjelju s početkom u 14 sati.

Spomenimo i to da će Viktoriji zbog prekida utakmice protiv Tehnike biti oduzeta tri boda, a predsjedniku Milutinu Miloševiću, zbog nagovaranja na prekid, izrečena je zabrana obnašanja svih nogometnih dužnosti u trajanju od devet mjeseci.

Prva ŽNL – 11. kolo

Nedjelja, 30. listopada
10:00
Đelekovec: Osvit – Mladost (Kloštar Podravski)
14:00
Imbriovec: Borac – Panonija
Drnje: Tomislav – Kalinovac
Sv. Ivan Žabno: Tomislav – Bratstvo
Koprivnički Ivanec: Sloga – Mladost (Molve)
Ždala: Prekodravac – Graničar
Novigrad Podravski: Drava – Fugaplast

Druga ŽNL – 11. kolo

Subota, 29. listopada
15:00
Koprivnica: Miklinovec – Reka
Prugovac: Prugovac – Ferdinandovac
Nedjelja, 30. listopada
14:00
Sigetec: Mladost – Viktorija
Mokrice Miholečke: Hrvatski bojovnik – Tehnika
Gotalovo: GOŠK – Lipa
Gornja Rijeka: Gornja Rijeka – Mladost (Koprivnički Bregi)
Starigrad: Starigrad – Omladinac

zatvori