Utorak, 26. ožujka 2024.

ŽNL Drnjančani gostuju u Kloštru, derbi bregovske Mladosti i GOŠK-a

Ovog vikenda čeka nas deseto kolo Prve županijske lige, a obilježit će ga derbiji u Kalinovcu i Kloštru Podravskom gdje gostuju dvije momčadi s vrha prvenstvene ljestvice.

Kalinovčani, koji od dolaska trenera Ranka Celiščaka nižu samo dobre rezultate, ugostit će momčad Borca iz Imbriovca. Bit će to dvoboj dvaju prošlogodišnjih međužupanijskih ligaša koji pretendiraju na sam vrh Prve lige.

Drugi derbi gledat ćemo u Kloštru Podravskom gdje će Mladost ugostiti lidera prvenstva, drnjanski Tomislav. Drnjančani trenutno imaju četiri boda prednosti u odonosu na najbliže pratitelje, a u rubrici “porazi” im još uvijek stoji nula.

Utakmica koju također valja pratiti s posebnom pozornošću igrat će se u Goli gdje će snage odmjeriti susjedi Fugaplast i Prekodravac. U ostalim susretima u Peterancu će igrati Panonija i novigradska Drava, a u Legradu će Graničar odmjeriti snage s ivanečkom Slogom. Molvarska Mladost izlaz iz krize tražit će na svom travnjaku protiv Tomislava iz Žabna, a u Kunovcu će Bratstvo igrati protiv đelekovečkog Osvita.

Utakmice u Kalinovcu i Legradu igrat će se u subotu, a sve ostale u nedjelju s početkom u 15 sati.

Druga ŽNL

Druga županijska nogometna liga također je došla do svojeg desetog kola.

Prva utakmica igrat će se u subotu u Koprivničkim Bregima gdje će snage odmjeriti momčadi koje su u izvrsnoj formi. U goste Mladosti dolazi drugoplasirani GOŠK koji se u prošlom kolu dodatno napunio samopouzdanjem izbjegavši poraz od do tada stopostotnog Ferdinandovca.

Ostale utakmice igrat će se u nedjelju. Trećeplasirana Lipa u Hlebinama će ugostiti Miklinovec, Ferdinandovac bi trebao imati lak posao protiv Gornje Rijeke, a u Vojakovcu će igrati Viktorija i Starigrad. Na koprivničkom Gradskom stadionu igrat će Tehnika i sigečka Mladost, Reka će biti domaćin Hrvatskom bojovniku, a u Herešinu će Omladinac odmjeriti snage s Prugovcem.

Sve utakmice igrat će se s početkom u 15 sati.

Prva ŽNL – 10. kolo

Subota, 22. listopada
15:00
Kalinovac: Kalinovac – Borac
Legrad: Graničar – Sloga
Nedjelja, 23. listopada
15:00
Peteranec: Panonija – Drava (Novigrad Podravski)
Gola: Fugaplast – Prekodravac
Molve: Mladost – Tomislav (Sv. Ivan Žabno)
Kunovec: Bratstvo – Osvit
Kloštar Podravski: Mladost – Tomislav (Drnje)

Druga ŽNL – 10. kolo

Subota, 22. listopada
15:00
Koprivnički Bregi: Mladost – GOŠK
Nedjelja, 23. listopada
15:00
Vojakovac: Viktorija – Starigrad
Herešin: Omladinac – Prugovac
Ferdinandovac: Ferdinandovac – Gornja Rijeka
Hlebine: Lipa – Miklinovec
Reka: Reka – Hrvatski bojovnik
Koprivnica: Tehnika – Mladost (Sigetec)

zatvori