Petak, 19. travnja 2024.

VELIKI PREOKRET Želimir Mešnjak: Ostajem! Riješili smo stvari.

Želimir Mešnjak ipak ostaje na klupi Koprivnice. Veliki preokret dogodio se sinoć na zatvorenom sastanku koji je održao s članovima Uprave.

Kako nam je rekao, jučer u kasnim satima razgovaralo se s otvorenim kartama, bez držanja fige u džepovima i to je ono što ga je nagnalo na predomišljanje oko svoje prvotne odluke. Riješene su nesuglasice koje su dovodile do nezadovoljstva te će Mešnjak i u nastavku sezone voditi koprivničkog trećeligaša.

Ovim preokretom možemo zaključiti da loš nastup u Kupu ipak nije bio jedini razlog zbog kojeg je prvotno dao ostavku pa ju povukao. Izgleda da su problemi bili ipak bili “malo dublji”.

Ovim obratom profitirati će svi, a sigurno je pozitivno, i rijetko, da se Uprava Koprivnice potrudila i angažirala oko ostanka svog trenera. Često se dogodi da se treneri samo “prožvaču i ispljunu” pa je ovaj primjer još pozitivniji.

Može li ova šok-terapija djelovati pozitivno na Zelene vidjet ćemo u nedjelju nakon prvenstvene utakmice protiv Oriolika koja će se igrati s početkom u 15:30.

zatvori