Petak, 29. ožujka 2024.

Saša i Zoran dobili prvo međunarodno priznanje za svoj tisak na tekstil u zlatu i srebru

Koprivnički Nanodiy, tvrtka što djeluje u sklopu Poduzetničkog inkubatora u Dravskoj, dobila je veliko međunarodno priznanje. Zajedno sa svojim partnerom, tvrtkom MultiPrint, Nanodiy je dobio nagradu za najbolji tisak na tekstil na prestižnom međunarodnom sajmu, beogradskoj Grafimi.

Tehnologija koju osmišljavaju Koprivničanci Zoran Sušanj i Saša Miklošić nagrađena je u konkurenciji velikih svjetskih imena poput Epsona i Canona. A osim što je iznenadila i njih same, nagrada im je potvrdila da su trenutno jedini na globalnom tržištu koji mogu ostvariti tisak na tekstil u zlatu i srebru. Rekao nam je to Saša Miklošić te istakao da nagrada koju su dobili ima veliki ugled u branši:

U ovoj branši vrlo puno jer u tisku, osobitu u tisku na tekstil se ulaže jako puno. Već niz godina velike multinacionalne kompanije, poput Canona i Epsona, iznimno mnogo ulažu u daljnji razvoj. Za nas je ovo vrlo veliko priznanje jer smo uspjeli iz male Koprivnice podići prašinu kod velikih sustava i promijeniti sam način tiska na tekstil.

Nanodiy trenutno posluje u 9 europskih zemalja, a namjera im je putem distributivne mreže, svoju tehnologiju proširiti i u ostale europske zemlje.

Ustupio Nanodiy.
Ustupio Nanodiy.
Ustupio Nanodiy.
Ustupio Nanodiy.
zatvori