Petak, 19. travnja 2024.
Home Promo NAJAVA KONFERENCIJE Zelena javna nabava – ciljevi i iskustva iz prakse

NAJAVA KONFERENCIJE Zelena javna nabava – ciljevi i iskustva iz prakse

0
NAJAVA KONFERENCIJE Zelena javna nabava – ciljevi i iskustva iz prakse
Zelena javna nabava pojavila se kao dobrovoljni instrument, postepeno je postala preporučljiva u postupcima bagatelne i javne nabave, a kroz izvjesno vrijeme postat će i obavezna za javne naručitelje.

Regionalna energetska agencija Sjever u suradnji s Programom Ujedinjenih naroda za razvoj u Hrvatskoj (UNDP) i Hrvatskom gospodarskom komorom – Županijskom komorom Koprivnica poziva vas na Konferenciju „Zelena javna nabava – ciljevi i iskustva iz prakse“ koja će biti održana u sklopu projekta Primes dana 14. listopada 2016. na lokaciji HGK, Frankopanska 3, Koprivnica s početkom u 10:00 sati.

Zelena javna nabava podrazumijeva primjenu kriterija kojima se kroz nabavu roba, usluga i radova postiže veća energetska učinkovitost, smanjuju potrošnja energije i negativan učinak na okoliš tj. smanjuje otisak ugljičnog dioksida. Zelena nabava uz ekološke za naručitelje omogućuje i ekonomske koristi s gledišta cjeloživotnog troška proizvoda.

Konferencija je namijenjena javnim i sektorskim naručiteljima, ponuditeljima, specijalistima u javnoj nabavi te ostalim zainteresiranim stranama kako bi dala uvid u temelj zelene javne nabave, načine financiranja, ali i praksu provedbe postupaka zelene javne nabave.

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno, a detaljan program konferencije možete pronaći ovdje. Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite do 13. listopada 2016. u 12:00 sati putem e-maila na adrese: [email protected] ili [email protected].

Program konferencije (PDF, 404 KB)

pr-najava-konferencije-logici

zatvori