Četvrtak, 25. travnja 2024.

MŽNL Tehničar nastavak stopostotnog učinka traži u humanitarnoj utakmici, susjedski derbi u Đurđevcu

Pred nama je deveto kolo Međužupanijske nogometne lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica. Na vrhu prvenstvene ljestvice izdvojili su se Tehničar, Pitomača i Garić, a Cvetkovčani trenutno imaju tri boda boda prednosti ispred najbližih pratitelja.

U ovom kolu, na ‘Starom bregu’ će ugostiti momčad Dinama iz Predavca. Stopostotan učinak ni nakon ovog kola ne bi trebao doći u pitanje. Gosti su do sada u prvenstvu pokazali jako malo, stoga ne čudi da je Tehničar još jednom veliki favorit. Valja istaknuti da će utakmica biti humanitarnog karaktera. Naime, sav prihod od ulaznica bit će namijenjen za pomoć obitelji Prispilović koju je prije tjedan dana zadesila velika tragedija.

U ostalim utakmicama, u Đurđevcu će Graničar i virovski Podravac igrati susjedski derbi, Daruvar će ugostiti Zdenku, a Virovitica će na svom travanjaku odmjeriti snage protiv Tomislava iz Bereka.

Najzanimljivija utakmica kola igrat će se u Garešnici. Trećeplasirani Garić će ugostiti drugoplasiranu Pitomaču. Papuk će igrati protiv Slatine, a jedina nedjeljna utakmica bit će ona između Rovišća i Križevaca.

Sve utakmice igrat će se s početkom u 16 sati.

RASPORED DEVETOG KOLA:

SUBOTA, 22.10
Daruvar – Zdenka 91
Graničar (Đ) – Podravac (V)
Virovitica – Tomislav (Ber)
Tehničar (Cv) – Dinamo (Pr)
Papuk – Slatina
Garić – Pitomača
NEDJELJA, 23.10.
Rovišće – Križevci

zatvori