Četvrtak, 25. travnja 2024.

FOTO Pogledajte najbolje radove hrvatskih likovnih amatera

Izvor:Kajje.in
Izložba 32. Susreta likovnih stvaralaca koja svake godine predstavlja najbolja ostvarenja hrvatskog likovnog amaterizma otvorena je sinoć u Galeriji Koprivnica.

Rezultat je to likovnog natječaja Hrvatskog sabora kulture na koji je ove godine pristiglo ukupno 330 radova iz 26 hrvatskih likovnih udruga, kao i 9 radova samostalno prijavljenih autora.

Izložbu je uz prigodni program ženskog vokalnog sastava KUD-a Podravka te članica literarne sekcije KUD-a Podravka Marije Hegedušić i Ane Jakopanec otvorila Vesna Peršić Kovač ispred Koprivničko-križevačke županije, a prisutnima su se prigodnim riječima obratili i Robert Čimin, ravnatelj Muzeja grada Koprivnice, Nada Šešić, predsjednica ZKUU Koprivničko-križevačke županije i Zoran Homen – viši kustos, umirovljeni ravnatelj Gradskog muzeja Križevci, dok je program vodila Martina Brumen, mag. educ. croat., stručna suradnica za kazališnu, književnu i likovnu kulturu Hrvatskog sabora kulture.

Izložbu možete razgledati do 22. listopada za kada je zakazan sam Susret hrvatskih likovnih stvaralaca.


Ovaj je dokument izrađen uz financijsku podršku Grada. Sadržaj ovoga dokumenta u isključivoj je odgovornosti Korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta Grada.

zatvori