Srijeda, 17. travnja 2024.

FOTO & VIDEO Juniori Slavena poraženi od Lokomotive, limači svladali Novigrad

Juniori Slaven Belupa poraženi su jutros na koprivničkom Gradskom stadionu od vršnjaka Lokomotive rezultatom 0:1 u osmom kolu Prve hrvatske lige. Ovaj poraz posebno boli jer su Koprivničanci pobjedom mogli doći do drugog mjesta prvenstvene ljestvice.

Cijelu utakmicu dominirali su juniori Slavena. Stvorili su nekoliko prilika koje nisu uspjeli iskoristiti, a najbolja je bila ona u 30. minuti kada je Mihael Mladen promašio jedanaesterac.

I kako to obično biva u nogometu, kad ne zabiješ – dobiješ. Lokomotiva je kaznila promašaje domaćina u 84. minuti i zabila za 0:1. Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao te su Slavenaši upisali svoj drugi ovosezonski poraz. Zanimljivo je da su gosti iz Zagreba igrali u drugoj garnituri dresova Slavena jer su u Koprivnicu donijeli svoje iste boje kao što su i Slavenovi.

Trenutno su četvrtoplasirana momčad prvenstva s 12 osvojenih bodova. U idućem kolu juniori će gostovati u Sesvetema gdje će pokušati nadoknaditi danas izgubljene bodove.

U isto vrijeme igrala se i utakmica na rukometnom igralištu. Limači Slaven Belupa i Novigrada Podravskog odmjerili su svoje snage, a bolji su bili mali Koprivničanci rezultatom 7:1.

 

zatvori