Četvrtak, 25. travnja 2024.

FOTO Tomislav srušio Graničar i ostao sam na vrhu, Tehnika uvjerljiva protiv Lipe

Odigrano je 7. kolo Prve i Druge županijske nogometne lige. Uzbudljivih utakmica nije nedostajalo ni ovog vikenda, a derbi susret gledali smo u Drnju gdje su se za sam vrh Prve lige borili Tomislav i legradski Graničar.

Drnjančani su najavljivali da idu po sva tri boda, a svoje najave su i ispunili. Slavili su rezultatom 2:0. U svakom poluvremenu su zabili po jedan pogodak i tako ostali sami na vrhu prvenstvene ljestvice Prve lige. Strijelci su bili Peroković i Kovač.

Kalinovac je na svom travnjaku još u subotu svladao kunovečko Bratstvo s 3:0. U jutarnjem terminu, u 10 sati ujutro, prvu nedjeljnu utakmicu igrali su Osvit i Fugaplast. Domaćin se pokazao boljim te je slavio rezultatom 2:0.

U ostalim susretima kloštranska Mladost bila je uvjerljiva protiv Panonije rezultatom 5:2 te je tim rezultatom skočila na drugo mjesto. Sloga je upisala svoju prvu pobjedu:u Koprivničkom Ivancu svladala je Prekodravac rezultatom 3:0. Borac je u Imbriovcu s minimalnih 1:0 pobijedio molvarsku Mladost, a Tomislav je u Sv. Ivanu Žabnu kaznio neučinkovitost novigradske Drave s 2:0 – strijelci su bili Vršak i Šimunović.

Druga ŽNL

Iako je Tehnika dovela novog trenera, u ovom kolu ih je još jednom vodio predsjednik kluba Igor Bajalica. Vlado Dragosavljević trebao bi od idućeg kola sjesti na klupu Građevinara koji su danas svladali hlebinsku Lipu rezultatom 3:0.

Još jučer svoju utakmicu odigrali su Miklinovec i herešinski Omladinac. Domaćinu je bio dovoljan pogodak iz prvog poluvremena za slavlje rezultatom 1:0.

Ferdinandovčani su nastavili sa svojim stopostotnim nizom. Ni gostovanje u Mokricama nije im predstavilo preveliku prepreku, slavili su rezultatom 1:3. Reka se nije pokazala kao ugodan domaćin za vojakovačku Viktoriju. Bila je bolja rezultatom 2:0. GOŠK je nastavio s odličnom formom. Danas su pobijedili momčad Starigrada rezultatom 5:2. Bregovska Mladost svladala je Mladost iz Sigeca rezultatom 1:3, a Gornja Rijeka tri boda osvojila je pobjedom protiv Prugovca s 2:0.

Prva ŽNL – 7. kolo

Subota, 1.10.
16:00
Kalinovac: Kalinovac – Bratstvo 3:0
Nedjelja, 2.10.
10:00
Đelekovec: Osvit – Fugaplast 2:0
16:00
Kloštar Podravski: Mladost – Panonija 5:2
Imbriovec: Borac – Mladost (Molve) 1:0
Drnje: Tomislav – Graničar (Legrad) 2:0
Sv. Ivan Žabno: Tomislav – Drava (Novigrad Podravski) 2:0
Koprivnički Ivanec: Sloga – Prekodravac 3:0

Druga ŽNL – 7. kolo

Subota, 1.10.
16:00
Koprivnica: Miklinovec – Omladinac 1:0
Nedjelja, 2.10.
15:00
Mokrice Miholečke: Hrvatski bojovnik – Ferdinandovac 1:3
16:00
Reka: Reka – Viktorija 2:0
Koprivnica: Tehnika – Lipa 3:0
Sigetec: Mladost – Mladost (Koprivnički Bregi) 1:3
Gotalovo: GOŠK – Starigrad 5:2
Gornja Rijeka: Gornja Rijeka – Prugovac 2:0

zatvori