Utorak, 23. travnja 2024.

FOTO Kadeti Koprivnice preokretom do tri boda protiv Varaždina, juniori lagano protiv Križevaca

Kadeti i juniori NK Koprivnice upisali su nove pobjede u Regionalnoj ligi. Kadeti su svladali Varaždin s 3:2, a juniori Križevce s 4:0. Obje utakmice igrali su na domaćem Gradskom stadionu.

Kadeti su odigrali i više nego uzbudljivu utakmicu. Dva puta su lovili zaostatak; gubili su 0:1 i 1:2. Ipak, igrači trenera Zvonimira Keleka pokazali su karakter te velikom voljom i zalaganjem na kraju došli do pobjede. Strijelci tri pogotka za naše kadete bili su David Kranclbinder, Fran Kožarić i Ronaldo Rengel.

Juniori, pod vodstvom trenera Slavka Mešnjaka, nisu imali velikih problema protiv Križevaca. Dva pogotka Antonija Međurečana te po jedan Tomislava Janeša i Davora Sinjakovića bili su dovoljni za uvjerljivu pobjedu 4:0.

Za obje momčadi ovo su bile posljednje utakmice jesenskog dijela prvenstva. I kadeti i juniori trenutno su drugoplasirane momčadi na svojim ljestvicama. Kadeti su osvojili 23 boda, a za liderom Varaždinom ‘kasne’ dva boda. Juniori također imaju 23 osvojena boda, tri manje od prvoplasiranog Bjelovara.

 

zatvori