Utorak, 23. travnja 2024.

Bojan vas vodi u čarobno kraljevstvo najukusnijih gozbi

Jeste li spremni otputovati u čarobno kraljevstvo najukusnijih gozbi? Upravo tamo vas na magarcu koji jedva podnosi težinu pravih podravskih gurmana, vodi kolumnist i radijski voditelj Bojan Horvat Horz.

O čemu se radi, pitate se?

Pivovara Carlsberg u suradnji s Podravkinim kraljevskim kuharom Zlatkom Sedlanićem u četvrtak, 6. listopada organizira kulinarsku radionicu s Kraljevskim Panom na kojoj će se pripremati kraljevski ručak.

Mjesto ‘kraljevanja’ je Podravkin Štagelj na PRC-u koji će nakratko postati malo kraljevstvo u kojem će predstavnici koprivničkih medija, a jedan od njih bit će Bojan Horvat ispred Radio Drave, pripremati ručak dostojan kraljeva. Sudjelovanjem na radionici pridružit će mu se i nagrađeni u nagradnoj igri Radio Drave – Andrea Juraja i Zdravko Edišar.

Upitali smo Bojana kako teku pripreme za kulinarski izazov?

Počeo sam se pripremati čim sam saznao da ću sudjelovati na radionici. Dan započnem sklekovima, trbušnjacima i kardiovaskularnom vježbom, a kad Renata Sopek na televiziji završi, odlazim u kuhinju i s podsmijehom se prisjećam perioda kada sam bio na dijeti dva tjedna i izgubio 14 dana.

Radionica će trajati od 10 do 14h, a pripremat će se jela dostojna kraljevog nepca.

 

mp046629Hoće li na meniju biti tople juhe koje prenose valove ugode cijelim tijelom, fini hrskavi krumpir koji se topi u ustima ili pak pečeno meso čiji miris će poput jutarnje magle obaviti Koprivnicu, ostaje za vidjeti.

Hoće li se svojom pripremom kraljevskog jela ljubitelji dobre hrane i kapljice Bojan, Andrea i Zdravko ponositi ili će postati kraljevsko ruglo i predmet ismijavanja, vidjet ćemo ovog četvrtka na kulinarskoj radionici.

Izvještaj s ove radionice direktno iz lonca i pod redateljskom kuhačom Bojana Horvata Horza moći ćete pročitati na portalu Drava.info već u petak.

zatvori