Srijeda, 27. ožujka 2024.

ŽUPANIJSKI KUP Veliki derbi Tehničara i Borca iduće srijede

Izvučeni su parovi šesnaestine finala Županijskog nogometno kupa. Najzanimljiviji susret sigurno će se igrati u Cvetkovcu gdje će Tehničar ugostiti Borac iz Imbriovca.

Osim njih svoje mjesto u idućem kolu tražit će Kalinovac protiv kloštranske Mladosti, Hrvatski bojovnik će na svom travnjaku ugostiti Tomislav iz Žabna, a u Ferdinandovcu će igrati prvoplasirana momčad Druge lige i posljednjeplasirana momčad Prve lige – Sloga.

Lagan posao bi trebali imati Križevci koji će igrati protiv Kalnika, u Đelekovcu će igrati dva županijska prvoligaša Osvit i Bratstvo, a prekodravski derbi će igrati Fugaplast i Prekodravac. U Torčecu će igrati Podravec i molvarska Mladost, u Peterancu Panonija i Drava, u Sigecu Mladost i Sabarija, a u Vojakovcu Viktorija i drnjanski Tomislav.

U ostalim susretima u Hlebinama će igrati Lipa i herešinski Omladinac, Prugovčani će ugostiti đurđevački Graničar, a legradski Graničar će na svom “Fizešu”  ugostiti Tehniku.

Sve utakmice igraju se iduće srijede, 21. rujna, s početkom u 16 sati i 30 minuta. Napomenimo i to da se u idućem kolu natjecanju priključuju prošlogodišnji finalisti Koprivnica i Podravac iz Virja.

RASPORED 4. KOLO KUPA: 

Kalinovac: Kalinovac – Mladost (KP)
Mokrice Miholečke: Hrvatski bojovnik – Tomislav (SIŽ)
Ferdinandovac: Ferdinandovac – Sloga (KI)
Križevci: Križevci – Kalinik
Đelekovec: Osvit – Bratstvo
Gola: Fugaplast – Prekodravac
Torčec: Podravec – Mladost Molve
Peteranec: Panonija – Drava (NP)
Sigetec: Mladost (S) – Sabarija
Vojakovac: Viktorija – Tomislav (D)
Hlebine: Lipa – Omladinac
Prugovac: Prugovac – Graničar (Đ)
Legrad: Graničar (L) – Tehnika
Cvetkovec: Tehničar – Borac

zatvori