Utorak, 23. travnja 2024.

ŽNL Derbi vodećih u Drnju, Tehnika s novim trenerom dočekuje Lipu

Ovog vikenda čeka nas sedmo kolo Prve i Druge županijske nogometne lige. Po jedan susret u obje igrat će se u subotu, a svi ostali na rasporedu su u nedjelju.

U Prvoj ligi u subotu će igrati dvije momčadi sa sredine ljestvice Kalinovac i Bratstvo, a prva utakmica u nedjelju igrat će se ujutro u Đelekovcu gdje će Osvit ugostiti Fugaplast.

Najzanimljivija utakmica i derbi kola igrat će se u Drnju. Snage će odmjeriti momčadi koje su do sada skupile po 16 bodova, prvoplasirani Tomislav i drugoplasirani Graničar.

Samo bod iza vodećeg dvojca nalazi se kloštranska Mladost koja na svom terenu ne bi trebala imati većih problema protiv Panonije. U Imbriovcu će igrati Borac i molvarska Mladost, u Žabnu Tomislav i novigradska Drava, a svoju prvu pobjedu ivanečka Sloga će loviti na svom terenu protiv Prekodravca.

Druga ŽNL

Program Druge lige također počinje u subotu. Miklinovčani koji su ostvarili dvije pobjede u nizu na svom će terenu ugostiti herešinski Omladinac. Prva utakmica u nedjelju igrat će se sat vremena prije ostalih. U Mokricama će Hrvatski bojovnik pokušati zaustaviti savršen niz prvoplasiranog Ferdinandovca.

U ostalim susretima, Tehnika će s novim trenerom, Vladom Dragosavljevićem, pokušati doći do novih bodova protiv hlebinske Lipe, Reka će na svom terenu ugostiti Viktoriju, a u Sigecu ćemo gledati dvoboj dviju Mladosti, sigečke i bregovske.

GOŠK će u Gotalovu ugostiti Starigrad dok će Gornja Rijeka biti domaćin Prugovcu.

Utakmica u Đelekovcu između Osvita i Fugaplasta igrat će se u nedjelju u 10, utakmica u Mokricama između Bojovnika i Ferdinandovca u 15, a sve ostale igrat će se s početkom u 16 sati.

Prva ŽNL – 7. kolo

Subota, 1.10.
16:00
Kalinovac: Kalinovac – Bratstvo
Nedjelja, 2.10.
10:00
Đelekovec: Osvit – Fugaplast
16:00
Kloštar Podravski: Mladost – Panonija
Imbriovec: Borac – Mladost (Molve)
Drnje: Tomislav – Graničar (Legrad)
Sv. Ivan Žabno: Tomislav – Drava (Novigrad Podravski)
Koprivnički Ivanec: Sloga – Prekodravac

Druga ŽNL – 7. kolo

Subota, 1.10.
16:00
Koprivnica: Miklinovec – Omladinac
Nedjelja, 2.10.
15:00
Mokrice Miholečke: Hrvatski bojovnik – Ferdinandovac
16:00
Reka: Reka – Viktorija
Koprivnica: Tehnika – Lipa
Sigetec: Mladost – Mladost (Koprivnički Bregi)
Gotalovo: GOŠK – Starigrad
Gornja Rijeka: Gornja Rijeka – Prugovac

zatvori