Četvrtak, 25. travnja 2024.

ŽNL Novigraci gostuju u Drnju, Tehnika napada vodeću momčad

Ovog vikenda čeka nas 5. kolo Prve županijske nogometne lige. S deset bodova na vrhu se nalaze legradski Graničar i drnjanski Tomislav, a samo bod iza njih je Mladost iz Kloštra Podravskog.

Prva utakmica kola igrat će se u subotu kada će Kalinovac na svom travnjaku ugostiti legradski Graničar. Ostale utakmice igraju se u nedjelju, a prvi na teren će u Đelekovcu Osvit i Prekodravac u standardnom “jutarnjem đelekovečkom terminu”.

Ostale utakmice igrat će se u popodnevnim satima. Derbi kola gledat ćemo u Drnju gdje će drugoplasirani Tomislav ugostiti šestoplasiranu novigradsku Dravu. U Kloštru će domaća Mladost ugostiti onu Molvarsku, a u Kunovcu će igrati najugodnije iznenađenje prvenstva: Bratstvo i Panonija.

Nakon neočekivanog poraza u Novigradu Borac će na svom terenu bodove iskupljenja tražiti protiv Fugaplasta, a u Svetom Ivanu Žabnu igrat će Tomislav i posljednjeplasirana Sloga iz Koprivničkog Ivanca.

Utakmica u Đelekovcu igrat će se u nedjelju u 10 sati ujutro, a sve ostale igrat će se s početkom u 16 sati.

Druga ŽNL

 

Pred nama je i 5. kolo Druge županijske nogometne lige. Ferdinandovčani su u prošlom kolu upisali i četvrtu pobjedu u nizu te sada na svom kontu imaju makismalnih 12 bodova.

Prvi susret Druge lige igrat će se u subotu u Miklinovcu. Miklinovčani će nakon velikog kiksa u prošlom kolu u Gornjoj Rijeci tražiti iskupljenje protiv momčadi Prugovca.

Nedjeljni program donosi nam šest utakmica. Najzanimljiviju utakmicu i derbi će na koprivničkom Gradskom stadionu igrati Tehnika i Ferdinandovac. Građevinari su u prošlom kolu uvjerljivo svladali herešinski Omladinac što im je probudilo optimizam i nadu da će biti prvi koji će lideru otkinuti bod(ove).

U Hlebinama će igrati Lipa i Viktorija, Reka će na svom terenu ugostiti bregovsku Mladost, a u Sigecu će igrati drugoplasirana Mladost i pretposljednji Omladinac. GOŠK će nakon pobjede u Vojakovcu nova tri boda tražiti u susretu protiv Gornje Rijeke, a u Mokricama Miholečkim svoje snage će odmjeriti Hrvatski bojovnik i Starigrad.

Upravo će se ta utakmica igrati sat vremena prije ostalih, u 15 sati. Sve ostale, i ona u subotu u Miklinovcu, i one nedjeljne igrat će se s početkom u 16 sati.

Prva ŽNL – 5. kolo

Subota, 17. rujna
16:00
Kalinovac: Kalinovac – Graničar (Legrad)
Nedjelja, 18. rujna
10:00
Đelekovec: Osvit – Prekodravac
16:00
Kunovec: Bratstvo – Panonija
Kloštar Podravski: Mladost – Mladost (Molve)
Imbriovec: Borac – Fugaplast
Drnje: Tomislav – Drava (Novigrad Podravski)
Sv. Ivan Žabno: Tomislav – Sloga

Druga ŽNL – 5. kolo

Subota, 17. rujna
16:00
Koprivnica: Miklinovec – Prugovac
Nedjelja, 18. rujna
15:00
Mokrice Miholečke: Hrvatski bojovnik – Starigrad
16:00
Hlebine: Lipa – Viktorija
Reka: Reka – Mladost (Koprivnički Bregi)
Koprivnica: Tehnika – Ferdinandovac
Sigetec: Mladost – Omladinac
Gotalovo: GOŠK – Gornja Rijeka

zatvori