Petak, 19. travnja 2024.

ŽNL Izmjene na klupama uvode nas u kolo puno derbija

Vikend pred nama donosi nam četvrto kolo Prve i Druge županijske nogometne lige.

Nogometnom vikendu prethodilo je nekoliko zanimljivih promjena na klupama županijskih ligaša. Damir Perić novi je trener đelekovečkog Osvita, Ranko Celiščak preuzeo je Kalinovac, a Vedran Medenjak postao je novi stručni savjetnik Tehnike.

Prva utakmica Prve lige igra se sutra. Svoje snage u derbiju kola odmjerit će u Legradu četvrtoplasirani Graničar i prvoplasirana kloštranska Mladost koja u tri kola ima maksimalnih devet bodova na svom kontu.

Ostale utakmice igraju se u nedjelju. U Peterancu će igrati Panonija i Tomislav iz Žabna, u Koprivničkom Ivancu snage će odmjeriti za sada najveće razočaranje prvenstva Sloga i Osvit, a novigradska Drava bit će domaćin donedavnom međužupanijskom ligašu Borcu.

Nakon uvjerljive pobjede u prošlom kolu Drnjančani odlaze na novo gostovanje i to u Ždalu gdje će igrati protiv Prekodravca. U Goli će igrati Fugaplast i Kalinovac, a u Molvama Mladost ne bi trebala imati većih problema protiv kunovečkog Bratstva.

Osim utakmice u Goli koja se igra s početkom u 16 sati, sve ostale će se igrati s početkom u 17 sati.

Druga ŽNL

Sve utakmice Druge lige igraju se u nedjelju. Derbi kola gledat ćemo u Ferdinandovcu gdje će prvoplasirana momčad lige ugostiti Reku koja baš kao i domaćin trenutno ima osvojenih maksimalnih devet bodova.

Gradski derbi u Herešinu će igrati Omladinac i Tehnika, a još jedan derbi čeka nas u Starigradu gdje u goste dolazi stopostotna sigečka Mladost.

Na križevačkoj strani igrat će se dvije utakmice. Viktorija će u Vojakovcu ugostiti GOŠK dok će Gornja Rijeka prve bodove tražiti protiv Miklinovca. U Koprivničkim Bregima svoje snage će odmjeriti Mladost i hlebinska Lipa, a Prugovčani će na svom terenu do druge pobjede u prvenstvu pokušati doću protiv Hrvatskog bojovnika.

Utakmice u Vojakovcu i Prugovcu igraju se s početkom u 14 sati, a sve ostale na rasporedu su od 17 sati.

Prva ŽNL – 4. kolo

Subota, 10. rujna
17:00
Legrad: Graničar – Mladost (Kloštar Podravski)
Nedjelja, 11. rujna
16:00
Gola: Fugaplast – Kalinovac
17:00
Peteranec: Panonija – Tomislav (Sv. Ivan Žabno)
Koprivnički Ivanec: Sloga – Osvit
Ždala: Prekodravac – Tomislav (Drnje)
Novigrad Podravski: Drava – Borac
Molve: Mladost – Bratstvo

Druga ŽNL – 4. kolo

Nedjelja, 11. rujna
14:00
Vojakovac: Viktorija – GOŠK
Prugovac: Prugovac – Hrvatski bojovnik
17:00
Gornja Rijeka: Gornja Rijeka – Miklinovec
Starigrad: Starigrad – Mladost (Sigetec)
Herešin: Omladinac – Tehnika
Ferdinandovac: Ferdinandovac – Reka
Koprivnički Bregi: Mladost – Lipa

zatvori