Četvrtak, 28. ožujka 2024.

ŽNL Koprivnički derbi Tehnike i Starigrada, Miklinovec dočekuje GOŠK

Došli smo do trećeg kola aktualne sezone Prve županijske nogometne lige. Novi nogometni vikend na vrhu ljestvice s maksimalnih šest bodova čekaju legradski Graničar i kloštranska Mladost dok su na dnu, još uvijek bez bodova, Fugaplast i Osvit.

Iako su Đelekovčani prošle nedjelje rezultatom došli do tri boda, njihova utakmica u Peterancu protiv Panonije registrirana je 3:0 za Peterančane nakon što je trener Osvita nesmotreno napravio zamjenu i umjesto igrača mlađeg od 21 godine stavio starijeg, što se kosi s pravilima Prve lige.

Treće kolo kreće u subotu u Kalinovcu gdje će domaćin ugostiti momčad novigradske Drave. Ostale utakmice na rasporedu su dan kasnije. Prvi susret igra se u Đelekovcu gdje će snage odmjeriti Osvit i Tomislav iz Žabna s početkom u 10 sati.

U popodnevnom programu molvarska Mladost će ugostiti Panoniju, a Bratstvo će u Kunovcu, nakon pobjede protiv Fugaplasta, novo iznenađenje “loviti” protiv lidera prvenstva –Graničara. Drugoplasirana Mladost na svom travnjaku ne bi trebala imati težak posao protiv Fugaplasta, baš kao ni Borac u Imbriovcu protiv Prekodravca.

Drnjanski Tomislav, bez dvojice svojih ponajboljih igrača koja su zaradila crvene kartone u prošlom kolu Bačija i Strajnića, na svom će travnjaku igrati protiv ivanečke Sloge.

Utakmica u Đelekovcu igrat će se s početkom u 10 sati, a sve ostale na rasporedu su od 17 sati.

Druga ŽNL

Pred nama je i treće kolo Druge županijske nogometne lige u kojem sigurno neće nedostajati uzbudljivih i dobrih utakmica.

Prva utakmica kola igra se već subotu: Miklinovčani će u svojoj prvoj domaćoj utakmici ove sezone ugostiti GOŠK. Ostale utakmice igraju se u nedjelju.

Po običaju, utakmica u Mokricama Miholečkima kreće sat vremena prije drugih, u 16 sati. Hrvatski bojovnik igrat će susjedski derbi protiv Gornje Rijeke. Od 17 sati igra se derbi na koprivničkom Gradskom stadionu gdje će Tehnika ugostiti Starigrad dok će u Reki igrati istoimeni domaćin i Omladinac.

Vodeći Ferdinandovac ide u goste Lipi u Hlebine, a drugoplasirana sigečka Mladost će svoj stopostotni niz pokušati nastaviti na svom terenu protiv Prugovca.

U Koprivničkim Bregima prve bodove u novoj sezoni tražit će Mladost u susretu protiv vojakovačke Viktorije.

Ponovimo, utakmica u Mokricama Miholečkim igra se u nedjelju s početkom u 16 sati, a sve ostale igraju se s početkom u 17 sati.

Prva ŽNL – 3. kolo

Subota, 3. rujna
17:00
Kalinovac: Kalinovac – Drava (NP)
Nedjelja, 4. rujna
10:00
Đelekovec: Osvit – Tomislav (SIŽ)
17:00
Molve: Mladost – Panoniija
Kunovec: Bratstvo – Graničar
Kloštar Podravski: Mladost – Fugaplast
Imbriovec: Borac – Prekodravac
Drnje: Tomislav – Sloga

Druga ŽNL – 3. kolo

Subota, 3. rujna
17:00
Koprivnica: Miklinovec – GOŠK
Nedjelja, 4. rujna
16:00
Mokrice Miholečke: Hrvatski bojovnik – Gornja Rijeka
Koprivnički Bregi: Mladost – Viktorija
Hlebine: Lipa – Ferdinandovac
Reka: Reka – Omladinac
Koprivnica: Tehnika – Starigrad
Sigetec: Mladost – Prugovac

zatvori