Petak, 19. travnja 2024.

Vinko Međimorec: Ozljeda je iza mene, želim što prije izboriti prvih 11

Vinko Međimorec, mladi i perspektivni nogometaš Slaven Belupa, u potpunosti se oporavio od ozljede koljena te je danas vrijedno trenirao na pomoćnom terenu koprivničkog Gradskog stadiona.

Dok njegove suigrače večeras čeka prvenstvena utakmica protiv splitskog Hajduka stasiti stoper vrijedno je nizao krugove kako bi što prije dohvatio željenu formu i vratio svoje mjesto u startnoj postavi Farmaceuta.

-Ozljeda je iza mene i najbitnije mi je da me ništa ne boli. Treniram normalno i nadam se da ću se što prije vratiti na zeleni travnjak i u prvu postavu Slavena. Nadam se da je ovo bio moj zadnji peh s ozljedama u ovoj sezoni i da ću se sada u potpunosti moći koncentrirati na nogomet – rekao nam je mladi stoper Farmaceuta.

Snimio Luka Šarlija.
Snimio Luka Šarlija.

Njegove suigrače večeras od 19 sati čeka teško gostovanje protiv Hajduka odakle se Slaven nikad nije vratio s tri boda.

-Znam za tu neugodnu tradiciju u Splitu, ali stvarno smo odlično trenirali ovaj tjedan i znam da moje kolege imaju kvalitetu da ostanu neporaženi na Poljudu. Sigurno ću im biti najveći navijač pred malim ekranima – rekao je Vinko.

Kao i uvijek, vedar i optimističan je mladi igrač Slaven Belupa koji se nada da će u sastavu biti već u idućoj utakmici Farmaceuta.

 

zatvori