Srijeda, 27. ožujka 2024.

Pred mladim nogometašima ovoga je vikenda čak 11 utakmica

Bogati sportski vikend čeka mlade igrače Slaven Belupa i Koprivnice. Sutra i prekosutra odigrat će čak 11 utakmica.

Prvi na teren će izaći stariji pioniri i kadeti Slavena koji će, pod vodstvima trenera Dalibora Gorupića i Vedrana Medenjaka, igrati 4. kolo Prve hrvatske nogometne lige protiv Splita. Stariji pioniri igrat će s početkom u 10 sati, a kadeti u 11:30. Obje utakmice igraju se na umjetnoj travi koprivničkog Gradskog stadiona.

Limači, pod vodstvom trenera Vinka Potroška, i mlađi pioniri Koprivnice, pod vodstvom trenera Gorana Volfa, svoju utakmicu će igrati u 13 sati protiv vršnjaka Poleta. Također protiv Poleta, svoje snage će odmjeriti i stariji pioniri Koprivnice koje vodi trener Karlo Galinec.

Nedjeljni program nudi nam dvoboje limača i mlađih pionira Slavena s Graničarem u Đurđevcu. Limači pod vodstvom trenera Sergeja Milivojevića svoju utakmicu igraju u 10 sati, a pioniri Marija Dodika će igrati u 11 sati.

Posljednje dvije utakmice igrat će kadeti i juniori Koprivnice. U 10 sati ujutro svoje snage će odmjeriti protiv vršnjaka Virovitice. Kadeti trenera Zvonimira Keleka svoju utakmicu će igrati na pomoćnom terenu Gradskog stadiona, a juniori Slavka Mešnjaka na umjetnoj travi.

zatvori