Petak, 29. ožujka 2024.

Mladi nogometaši imali su još jedan uspješan vikend

Bogati sportski vikend je iza mladih nogometaša Slaven Belupa i Koprivnice. Naši nogometaši svoje su utakmice igrali diljem Lijepe naše.

Juniori Slavena su ugostili vršnjake Cibalije u Cvetkovcu u sklopu 2. kola Prve hrvatske nogometne lige te su slavili rezultatom 2:1. Pogotke su postigli Bogojević i Res.

Kadeti i juniori Koprivnice gostovali su u Ždralovima. Kadeti su remizirali rezultatom 2:2, a golove su zabili Jakupak i Kožarić. Juniori su upisali i treću pobjedu u tri kola. Slavili su s 2:1, a oba pogotka postigao je Sinjaković.

Pioniri i kadeti Slaven Belupa nisu se dobro proveli na gostovanju u Puli kod Istre. Pioniri su izgubili s uvjerljivih 5:0, a a kadeti s 1:0.

U sklopu 6. kola pionirskih liga momčadi Slavena igrale su u Koprivnici protiv vršnjaka Virovitice. Mlađi pioniri slavili su 6:0. Pogotke su postigli, čak četiri puta Bošnjak, dva puta Stanić i po jednom Jakupanec i Vuk. Limači su također bili uvjerljivi, slavili su s 5:1 golovima Habajeca dva puta, Bošnjaka također dva puta te jednom Josipovića.

zatvori