Četvrtak, 28. ožujka 2024.

Zeleni gostuju u Pleternici, kapetan: Ne bojimo se Slavije

Nogometaši Koprivnice sutra će igrati drugo kolo Treće hrvatske nogometne lige istok. Zeleni odlaze na gostovanje u Pleternicu gdje će odmjeriti snage s domaćinom – Slavijom.

Naš trećeligaš u prvom kolu odigrao je neriješeno 1:1 protiv bijelobrdskog BSK-a na svom terenu, a sigurno je da ga sutra čeka izrazito teška utakmica. Susret nam je najavio kapetan Koprivnice Bojan Tucaković:

Bit će to sigurno teško gostovanje. Možemo reći da je tamo tradicija na našoj strani jer smo ih već dva puta dobili i tako ih skidali s vrha. Ja se ne bojim Slavije. Ako ponovimo neke utakmice iz priprema, nema straha i smatram da sve ovisi o nama. Trener je spremio taktiku i na nama je da ju sutra ispoštujemo kako bismo se u Koprivnicu vratili s bodovima.

Prema riječima kapetana Zelenih, utakmica protiv BSK-a već je odavno zaboravljena te su misli usmjerene samo prema Slaviji. Trener Želimir Mešnjak još uvijek se nije odlučio za udarni sastav već će to učiniti prije same utakmice, iako se kostur ekipe već duže vrijeme zna.

Može li Koprivnica još jednom iznenaditi u Pleternici i vratiti se kući s bodovima vidjet ćemo nakon sutrašnje utakmice koja se igra s početkom u 17 sati i 30 minuta.

zatvori