Petak, 26. travnja 2024.

MŽNL Tehničar u napetom derbiju gostuje kod Križevčana

Ovog vikenda čekaju nas utakmice 6. kola Međužupanijske nogometne lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica. Derbi susret igrat će se u Križevcima gdje gostuje Tehničar.

Cvetkovčani su na najbolji mogući način ušli u sezonu. U pet kola na svom kontu imaju maksimalnih 15 bodova, a sutra će igrati protiv, uz njih, jedine neporažene momčadi u prvenstvu. Iako bez izgubljene utakmice, Križevci zaostaju četiri boda za Tehničarem jer su uz tri pobjede upisali i dva remija.

Osim što je ovo derbi u rezultatskom smislu, dodatnu draž i napetost donosi zadnja utakmica ova dva takmaca. Podsjetimo, još u Prvoj ŽNL Križevci su slavili rezultatom 2:0, a repovi s te utakmice vukli su se tjednima poslije. Na kraju krajeva, priča ide da je Tehničar u rang više otišao samo kako bi napakostio sutrašnjim protivnicima koji su naposljetku, igrom slučaja, ipak završili u Međužupanijskoj ligi.

U ostalim susretima Tomislav će u Bereku ugostiti Garić, Podravac će na svom terenu nove bodove tražiti protiv Papuka, a u Velikim Zdencima će igrati Zdenka i Virovitica. Đurđevački Graničar odlazi na gostovanje kod Daruvara dok će Pitomača odmjeriti snage protiv Rovišća.

Jedina utakmica u nedjelju je ona između Dinama i Slatine. Svi susreti igrat će se s početkom u 16 sati.

MŽNL BJ-KC-VT – 6. kolo

Subota, 1. listopada
16:00
Berek: Tomislav – Garić
Virje: Podravac – Papuk
Križevci: Križevci – Tehničar
Veliki Zdenci: Zdenka 91 – Virovitica
Daruvar: Daruvar – Graničar (Đurđevac)
Pitomača: Pitomača – Rovišće
Nedjelja, 2. listopada
16:00
Predavac: Dinamo – Slatina

zatvori