Četvrtak, 25. travnja 2024.

FOTO Enigma zaključila Ljeto na Zrinskom

Ljeto na Zrinskom i službeno je završeno. Zaključili su ga momci iz đurđevačkog benda Enigma uz domaće voditelje Bojana Horvata i Sandrina Sabolića, ovoga puta u sportskom izdanju.

Počelo je The Frajlama i vatrenim showom, a završilo sinoć dobrom svirkom i palačinkama s Linoladom kokos. Prema našoj skromnoj računici uz malu pomoć nadležnih iz Gradske uprave bilo je tu ukupno 29 koncerata i sedam kino-projekcija na otvorenom u parku. Koprivničanci će zasigurno pamtiti nastup koji je održao Rade Šerbedžija uz pratnju svog Zapadnog kolodvora, Barbaru Othman, Tragove, Black Tattoo, TS Mjesečinu i mnoge druge, a svakako vrijedi istaknuti i izvedbe koprivničkih, pogotovo mladih glazbenika.

Već smo dobrano zagazili u rujan i to će se uskoro vidjeti i u krošnjama. Ljeto je još malo pa i kalendarski iza nas, a što se tiče ovogodišnjeg programa u Koprivnici gotovo se svi slažu da je bilo – sjajno. Zamisao koja je potekla iz Grada naišla je na uistinu plodno tlo, a ni vrijeme nije pravilo većih problema iako je dio koncerata i kino-projekcija ipak bio otkazan. No, protiv toga se ne može. Prema riječima odgovornih nastavak Ljeta na Zrinskom iduće godine nije nimalo upitan, a šuška se da se nešto sprema i za zimu.

Do tada, pogledajte kako je bilo sinoć u galeriji fotografija koje su snimili Dunja LukavečkiMirko Hanžeković.

zatvori