Četvrtak, 28. ožujka 2024.

NARODNA KOALICIJA: Koprivnica je itekako dala svoj doprinos našem rezultatu

Iako su rezultati na nacionalnom nivou trenutno u korist HDZ-a, Koprivnica je ponovo pokazala koga preferira. Naime, prvi prikupljeni podaci pokazali su da su građani Koprivnice svoje povjerenje dali Narodnoj koaliciji.

Mišel Jakšić nije ni pokušao sakriti zadovoljstvo. Okupljenima u Svilarskoj rekao je da je lista Narodne koalicije osvojila više glasova nego svi drugi zajedno. Zahvalio je stranačkim kolegama, dosadašnjim partnerima iz HNS-a i HSU-a, ali i novim partnerima iz HSS-a:

Ovaj rezultat pokazuje da građani cijene što činimo u Koprivnici. Naime, Narodna koalicija najbolji rezultat i najveću razliku u odnosu na konkurente postiže upravo u Koprivnici, a tome su doprinijeli i kolege iz HSS-a. Novi koalicijski partner donio je povećanje našeg rezultata u odnosu na onaj od prije desetak mjeseci. Da nam je partnerstvo s HSS-om bilo dobar potez, pokazali su nam danas i sami građani. To nam daje vjetar u leđa za predstojeće lokalne i regionalne izbore. Koprivnica je rezultatu Narodne koalicije itekako dala svoj doprinos.

HSS-ov Mario Hudić zaključio je da je HSS danas najjača stranka u našoj županiji te pojasnio:

Izgleda da će u Drugoj izbornoj jedinici Narodna koalicija imati šest mandata, što je jedan više nego na zadnjim izborima. Nama to govori da je upravo pristupanjem HSS-a Narodna koalicija ostvarila bolji rezultat. Kao koordinator županijskog Izbornog stožera HSS-a, mogu reći da smo jako dobro surađivali i nadam se da ćemo imati još jako puno uspješnih kampanja.

Građanima koji su izašli na izbore i dali glas Narodnoj koaliciji zahvalili su i HSU-ov Željko Pintar te HNS-ova Melita Samoborec. Zajedno s građanima ići će u dobrom smjeru, zaključila je.

Prema još uvijek nepotpunim podacima, najviše preferencijalnih glasova u Koprivnici je dobila Anka Mrak Taritaš.

zatvori