Petak, 26. travnja 2024.

Koprivnica zasluženo do prve pobjede

Nogometaši Koprivnice ostvarili su prvu pobjedu u novoj sezoni Treće hrvatske nogometne lige Istok. Na koprivničkom Gradskom stadionu svladali su Belišće rezultatom 2:1.

Potpuno zasluženu pobjedu ostvarili su Zeleni. Osim prvih pet minuta drugog poluvremena Koprivnica je dominirala tokom cijelog susreta. Jedinu promjenu u odnosu na prošlu utakmicu trener Želimir Mešnjak napravio je u obrani gdje je svoje mjesto pronašao Tuba.

Dobru igru u prvom dijelu Zeleni su okrunili pogotkom Pavlovića koji je spremno zakucao odličan centaršut Tkalčića za koji se izborio nakon izvrsnog prolaza po desnoj strani.

Izjednačenje smo vidjeli na početku drugog poluvremena u koje su Zeleni loše ušli. Gosti su spremno iskoristili pad u igri domaćih i izjednačili na 1:1. Ključan trenutak utakmice bio je ulazak Bubnjića. Ponovno je mladi igrač Slaven Belupa na posudbi u Koprivnici zabio pogodak. Kovačić je poslao savršeni prizemni ubačaj kojeg je ofenzivni veznjak s pet metara pospremio u mrežu.

Do kraja susreta rezultat se nije mijenjao iako su igrači Želimira Mešnjaka imali još nekoliko dobrih situacija pred golom gostiju.

– Mislim da smo odigrali vrlo dobru utakmicu, pogotovo u ofenzivnom dijelu igre. Zabili smo prvi gol na vrijeme, ali nažalost dogodila nam se crna rupa u prvih pet minuta drugog poluvremena kada su nam gosti izjednačili. Ipak promjenama smo došli do stabilnosti i na kraju smo zasluženo slavili, a pobjeda je mogla biti i uvjerljivija -rekao je strateg Zelenih.

U idućem kolu Koprivnica će ponovno biti domaćin. Na koprivnički Gradski stadion dolazi Bjelovar. Bit će to prilika da se naš trećeligaš u potpunosti priključi sredini tablice.

zatvori