Petak, 26. travnja 2024.

‘Kokice’ svladale Koku na startu sezone

Rukometašice Podravke Vegete svladale su varaždinsku Koku u prvom kolu Prve hrvatske rukometne lige. Rezultat nakon 60 minuta igre bio je 16:22.

Naše rukometašice mučile su se u napadu tijekom cijele utakmice i tek su nakon pedesetak minuta igre prelomile susret i slomile otpor žilavih Varaždinki. Prva dva boda u novoj sezoni došla su ponajviše zahvaljujući obrani Podravke koja je u drugom poluvremenu primila tek četiri gola.

Loše su otvorile susret Podravkašice te su u 12. minuti gubile rezultatom 7:4. Ipak, do kraja poluvremena su uspjele dostići i prestići prednost Koke te je rezultat nakon 30 minuta bio 12:14.

U drugom dijelu gledali smo odličnu obranu naših rukometašica i da je bilo malo više koncentracije u napadu rezultat bi bio i puno uvjerljiviji. Valja istaknuti dvije igračice. Nikolinu Zadravec koja je zabila osam pogodaka i Ivanu Kapitanović koja je imala 12 obrana.

U idućem kolu Podravka će u sportskoj dvorani Gimnazije Fran Galović ugostiti ekipu Sesveta. Utakmica će se igrati u nedjelju, a satnica će biti određena naknadno.

zatvori