Četvrtak, 25. travnja 2024.

Četiri prometne nesreće tijekom izborne nedjelje

Diljem koprivničke Podravine jučer su se dogodile čak četiri prometne nesreće, izvijestila je Policijska uprava koprivničko-križevačka. Od toga su dvije rezultirale tjelesnim ozljedama, a dvije samo materijalnom štetom.

Prva nesreća dogodila se već u pola 7 ujutro. Zbog nepropisnog kretanja na Florijanskom trgu, osobni je automobil sletio s kolnika i udario u stup javne rasvjete. Vozaču je u tome pomoglo 1,66 promila alkohola u organizmu pa je zadržan dok nije došao k sebi i protiv njega redovnim putem ide optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Koprivnici.

Mjesto radnje sljedeće bila je Peteranska cesta, a vrijeme 11:40. Dvije osobe lakše su ozlijeđene u sudaru dvaju osobnih automobila, a uzrok je bilo nepoštivanje prednosti prolaska.

Poslijepodne, oko 16:25, u Koprivničkoj ulici u Novigradu Podravskom zbog nepropisnog pretjecanja i skretanja došlo je do sudara teretnog i osobnog automobila. Ozlijeđenih osoba nije bilo, ali je teretni automobil sletio s kolnika i napravio još malo štete udarivši u automobil koji je bio parkiran u blizini.

Za posljednju prometnu nesreću dana pobrinuo se vozač motocikla koji je zbog neprilagođene brzine oko 17:40 sletio s ceste između Botova i Gotalova. Pritom se lakše ozlijedio.

zatvori