Petak, 19. travnja 2024.

Komunalac opremio Sportski centar Cerine novim, vrhunskim spravama i klimatizacijskim sustavom

Kako bi podigao kvalitetu vježbanja korisnicima na jednu višu razinu te omogućio vježbačima postizanje vrhunskih rezultata u pogledu izgrađivanja i brige za vlastito tijelo, koprivnički je Komunalac opremio Sportski centar Cerine brojnim novim visokokvalitetnim rekvizitima i spravama.

Korisnici Sportskog centra od sada na raspolaganju imaju i polu-kavez za čučanj, kontra kosu klupu, četiri olimpijske šipke s dodatnih 300 kg utega, set heksagonskih gumiranih bučica od 4 do 45 kg, girje u težinama od 4 do 12 kg, Slamball lopte, vijače, Walball lopte, Tornado ball, Ab whell rolere i brojne druge rekvizite za funkcionalno treniranje.

Vrijednost ove investicije iznosi 30 tisuća kuna + PDV, s ciljem pružanja vrhunskih uvjeta za korisnike Sportskog centra koji žele učiniti nešto dobro za sebe i svoje zdravlje.

Korisnicima su tako na raspolaganju najmodernije sprave za vježbanje cjelokupnog tijela od glave do pete, dakle pokrivene su sve mišićne skupine: od grudi, leđa, nogu do ramena, tricepsa, bicepsa i trbušnjaka.

Svakog vježbača – početnika očekuje inicijalni trening sa stručnim trenerima koji će korisnike provesti kroz treninge programa namijenjene za početnike, a za iskusne vježbače niz je raznolikih program i treninga o kojima će ih više savjetovati treneri.

Također, svi korisnici Sportskog centra od ovog ljeta mogu vježbati u kontroliranoj temperaturi zraka teretane koja je opremljena potpuno novim klimatizacijskim sustavom vrijednim 13.500 kuna + PDV.

Uz ovako vrhunske uvjete za treniranje gdje se može iskombinirati mnoštvo raznolikih treninga, u Komunalcu ne sumnjaju da će se ovdje u ovom centru dogoditi mnogobrojne fizičke transformacije. — Ako još do sada niste krenuli sa svojom tjelesnom transformacijom i novim i zdravijim stilom života, nema boljeg mjesta za početak od Sportskog centra Cerine — poručuju iz Komunalca.

U vrijeme remonta bazena od 12.09. – 22.09., Sportski Centar Cerine radit će prema redovnom radnom vremenu, od ponedjeljka do petka od 08:00 do 22:00 sata te subotom od 09:00 do 12:00 sati.

Uprava Komunalca

zatvori