Petak, 19. travnja 2024.

Turnir ‘Braća Đelekovčan’ okuplja mlade rukometaše iz četiriju zemalja

Rukometni klub Koprivnica Hangar 18 ovog vikenda organizira sedmi po redu Memorijalni turnir ‘Braća Đelekovčan’ u sportskoj dvorani Gimnazije Fran Galović. Ove godine očekuje se oko 250 sudionika.

Na turniru će se natjecati 12 muških ekipa iz Hrvatske, Slovenije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine u dvije kategorije. Dječaci rođeni 2002. godine i mlađi igrat će u subotu, a dječaci rođeni 2000. i mlađi igrat će u nedjelju.

Subotnji program počinje u 10 sati ujutro, a finale je predviđeno za 17 sati i 40 minuta nakon kojeg će najboljima biti dodjeljene nagrade. Ekipe koje se natječu na turniru u subotu su, osim domaćina, RK Jeruzalem iz Ormoža, RK Tuzla, RK Ludbreg, RK Bjelovar i RK Karlovac.

U nedjelju će igrati stariji dječaci. Program počinje u devet sati ujutro, a finale je u 19 sati i 30 minuta. Osim Koprivnice na turniru su i RK Borac Banja Luka, RK Trebjesa Nikšić, RK Drava Ptuj, RK Rovinj i RK Jeruzalem.

Podsjetimo, natjecanje koje će se održati sutra i prekosutra u čast je braći Dariju i Ivici Đelekovčan koji su nesretno stradali 2009. godine.

zatvori