Četvrtak, 25. travnja 2024.

Mladi atletičari odlični u finalu Erste lige uoči 66. Hanžeka

Članovi Atletskog kluba Koprivnica sudjelovali su na finalu Erste lige održanom u Zagrebu kao prednatjecanje 66. Hanžekovićevog memorijala. Naši natjecatelji nastupili su za regiju Varaždin te su ukupno zauzeli treće mjesto.

Mateo Šegović je u skoku u dalj i utrci na 60 metara osvojio dva peta mjesta, dok je Petar Cenko na 300 metara zauzeo 14. mjesto. Obojica su nastupila u konkurenciji četvrtih razreda. U konkurenciji petih razreda Jan Tisaj je na utrci na 300 metara kroz cilj prošao četvrti.

Kod djevojčica, u konkurenciji četvrtih razreda, Josipa Mikulec je u bacanju vortexa osvojila deseto mjesto, Rajna Perošević je na utrci na 60 metara kroz cilj prošla dvanaesta. U konkurenciji petih razreda Laura Sabolec zauzela je deveto mjesto u skoku u dalj, a u bacanju vortexa Marija Rimac bila je petnaesta.

Nakon natjecanja naši atletičari imali su priliku družiti se sa Sandrom Perković i Sarom Kolak, velikim hrvatskim atletskim zvijezdama, što će im sigurno ovaj dan zauvijek ostaviti u sjećanju.

Ustupila Sonja Rušak.
Ustupila Sonja Rušak.
zatvori