VIDEO Pogledajte spot za pjesmu ‘Lutak’ Anne Moor

Spot za pjesmu ‘Lutak’ koprivničke glazbenice Anne Moor jučer je imao svoju televizijsku premijeru, a danas ga predstavljamo i našim čitateljima. Podsjetimo, pjesmu ste mogli čuti i tijekom jučerašnjeg dana u eteru Radio Drave na 92,5 MHz.

‘Lutak’ je debitantski glazbeno-vizualni projekt koji potpisuje Romana Pavliša. Kroz svoj prvi singl prisjeća se idiličnih uspomena koje je dijelila s bliskom osobom te ih problematizira kroz alegorične vodeće stihove „Ti si moj Lutak“. Kroz neobičnu fuziju žanrova i poseban instrumentalni prizvuk za koji su uz Annu Moor zaslužni glazbenici Marin i Helena Hraščanec, Anna prenosi dijelom nostalgičnu i toplu, a dijelom kontrastnu mračnu i hladnu atmosferu.

Svojim glasom, uz mnogo energije, Anna izražava jasan i čvrst stav. U videu se pojavljuje kroz dva vizualna stila koji prate kontraste glazbenog djela. Redatelj videospota i, uz Annu, kreator vizualnog identiteta jeDinko Šimac. Iznenađujuća je energičnost spota koju je prenijela i posebna gošća. Švicarsko-japanska suvremena plesačica, Isabel Yuri Shida, ostvarila je osobit odnos i interakciju s Annom Moor na snimanju i time je pjesmi poklonila još jednu dimenziju.

U spotu glumi i Mihael Bogčev, frontmen benda Tragovi.

Singl izdaje Intek Music.