Petak, 26. travnja 2024.

PRIPREME Miklinovec svladao Panoniju, Borac uvjerljiv protiv Fugaplasta

Nogometaši u klubovima diljem županije nastavili su s vrijednim radom i pripremama za novu sezonu. Iza manje-više svih klubova dva su tjedna priprema, a protekli je vikend bio bogat prijateljskim susretima.

Najzanimljivije je bilo u Starigradu gdje se igrao turnir kojeg je osvojio Tomislav iz Drnja boljim izvođenjem kaznenih udaraca protiv virovskog Podravca. Treća je bila Tehnika, četvrti Osvit, peti Starigrad, a šesti Rudar.

U ostalim prijateljskim susretima Miklinovčani su uvjerljivo svladali Panoniju sa 7:1, kunovečko Bratstvo je na svom travnjaku pobijedilo Lipu iz Hlebina s 3:2, a u Imbriovcu je Borac bio bolji od Fugaplasta rezultatom 4:0.

Momčadi iz Ivanca i Legrada svoje pripremne utakmice igrali su izvan županije. Sloga je izgubila u Selniku od Plitvice 5:3, a Graničar je susret protiv Mladosti iz Svete Marije završio neodlučenim rezultatom 3:3.

Ovog tjedna županijski ligaši nastavljaju s treninzima, a već za vikend očekuju ih nove utakmice. Posebno zanimljivo bit će u Legradu, Herešinu i Miklinovcu gdje će se igrati pripremni turniri. Legrađani će ugostiti Borac, Tehničar i Osvit, Herešinčani Panoniju, Slogu i Starigrad, a Miklinovčani bregovsku Mladost, kunovečko Bratstvo i glogovački Rudar.

PRIJATELJSKI SUSRETI:

TURNIR U STARIGRADU: 1. NK Tomislav, 2. NK Podravac, 3. NK Tehnika
NK Miklinovec – NK Panonija 7:1
NK Bratstvo – NK Lipa 3:2
NK Borac – NK Fugaplast 4:0
NK Plitvica – NK Sloga 5:3
NK Mladost – NK Graničar 3:3

zatvori