Petak, 19. travnja 2024.

Nogometašice Koprivnice sve bolje – u Vrbovcu odigrale neriješeno

Nogometašice Koprivnice odigrale su još jednu prijateljsku utakmicu u sklopu priprema za Drugu hrvatsku nogometnu ligu. Nakon dva poraza u dvije utakmice, Koprivničanke su u susretu u Vrbovcu protiv istoimenog domaćina odigrale neriješeno, rezultatom 2:2.

Podatak da su prije samo desetak dana protiv istog protivnika izgubile rezultatom 5:1 i to na domaćem terenu dovoljno govori sam po sebi. Naše nogometašice su u nedjeljnom susretu dva puta vodile golovima Aleksandre Križanić u 15. minuti i Paule Petak u 31.

Snimio Luka Šarlija.
Snimio Luka Šarlija.

Ovo je ŽNK Koprivnica bila treća pripremna utakmica, a napredak je i više nego očit. Prema riječima trenera Ivice Lukača cure su odigrale pravu borbenu i čvrstu utakmicu u kojoj su bile bolje od protivnika cijelu utakmicu. Za prvu pobjedu nedostajalo je samo malo sreće, a s obzirom na trud i volju koju nogometašice iskazuju na treninzima i utakmicama ona će doći vrlo brzo.

SASTAV ŽNK KOPRIVNICE:
Česi, Imbriovčan, Gelemanović, Carek, Bojko, Petak, Šegrc, Kraljić, Piškor, Jurković, Križanić. Još su igrale: Katalenić, Hudoletnjak, Marđetko, Ferenčić, Morić, Fazlić, Bunić.

zatvori