Četvrtak, 25. travnja 2024.

VETERANI Miklinovčani slavili u derbiju, Osvit uvjerljiv

Jučer je odigrana većina utakmica prvog kola Prve županijske veteranske nogometne lige. Kolo je obilježio susret dva prvaka, đurđevačkog Graničara i Miklinovca, a bolji su bili dojučerašnji drugoligaši – Miklinovčani.

U zanimljivom susretu u Đurđevcu gosti su vodili na poluvremenu rezultatom 0:1, ali su se branitelji naslova Prve lige vratili na početku drugog poluvremena i izjednačili rezultat na 1:1. Ipak, da se nisu slučajno prošetali Drugom ligom prošle godine Miklinovčani su pokazali do kraja susreta kada su zabili još dva gola i odnijeli pobjedu rezultatom 3:1.

Đelekovečki Osvit uvjerljivo je svladao Koprivnicu rezultatom 7:0. Očito su Đelekovčani zapamtili tko im je prošle godine odnio naslov, pa su se odlučili “osvetiti” u prvom kolu novog prvenstva.

U ostalim susretima, u Herešinu je Omladinac uvjerljivo slavio protiv kloštranske Mladosti sa 6:2, Starigrad je u gostima bio bolji od legradskog Graničara rezultatom 4:0, a na najbolji mogući način u sezonu je startao i Ferdinandovac koji je tri boda osvojio pobjedom u Koprivničkom Ivancu protiv Sloge s 3:0.

Posljednja utakmica prvog kola igrat će se danas u 18 sati u Koledincu gdje će snage odmjeriti Jadran-Galeb i Križevci.

I. KOLO PRVE ŽNL VETERANE

25.8. Herešin: Omladinac – Mladost KP 6:2
25.8. Legrad: Graničar – Starigrad 0:4
25.8. Đelekovec: Osvit – Koprivnica 7:0
25.8. Kop. Ivanec: Sloga – Ferdinandovac 0:3 
25.8. Đurđevac: Graničar – Miklinovec 1:3

DANAS:

26.8. Koledinec: Jadran-Galeb – Križevci

zatvori