Subota, 20. travnja 2024.

UOČI SPLITA Muzafer Ejupi: Još sam tu

Nogometaši Slaven Belupa sutra će u 4. kolu Prve hrvatske nogometne lige ugostiti momčad Splita na koprivničkom Gradskom stadionu. Bit će im ovo deseti međusobni susret u Koprivnici, a zanimljivo je da gosti imaju četiri pobjede, a Slaven tri, uz dva remija.

Iza Farmaceuta odličan je start u sezonu, dvije pobjede i remi protiv Dinama. Utakmica protiv trenutno posljednjeplasiranog Splita sigurno neće biti lagana, ali trener Slavena Željko Kopić očekuje tri boda:

Imamo apsolutnu obavezu ponovno se pred našim navijačima prezentirati na najbolji mogući način i učiniti sve da dobijemo utamicu. Dobro smo se izregenerirali nakon teške i naporne utakmice protiv Dinama. Iza nas je dobar tjedan, izanalizirali smo Split, znamo da je iza njih težak period i da će biti teška utakmica kao i svaka druga protiv njih, ali mi idemo na pobjedu.

Što se tiče sastava, našem treneru su svi igrači na raspolaganju, a o prvih jedanaest odlučit će prije same utakmice. Neizostavan član udarne postave sigurno je najbolji strijelac Farmaceuta Muzafer Ejupi oko kojeg kruže priče da uskoro napušta Koprivnicu i odlazi u redove Osijeka:

Maksimalno sam koncentriran i fokusiran na sutrašnju utakmicu. Što se tiče transfera, o njemu ne razmišljam i neću to komentirati. Trenutno sam ovdje i kao i uvijek učinit ću sve da osvojimo tri boda protiv Splita. Ovo su samo priče, a što će biti vidjet ćemo, trenutno stvarno ne bih ulazio u to.

Može li naš prvoligaš nastaviti s odličnim rezultatima na početku ovog prvenstva vidjet ćemo nakon sutrašnje utakmice sa Splitom koja se igra s početkom u 20 sati.

zatvori