Utorak, 23. travnja 2024.

KOLIKO STE PRECIZNI? Okušajte se na tradicionalnom streljačkom turniru

Streljački športski klub Podravka i ove godine organizira tradicionalni Turnir u streljaštvu u serijskoj zračnoj pušci. Bit će ovo 15. po redu takvo natjecanje koje iz godine u godinu bilježi sve veći odaziv.

Više o samom natjecanju i koji je njegov cilj rekao nam je tajnik SŠK Podravka Renato Kovačić:

Streljački sportski klub Podravka organizira ovo natjecanje u svrhu promocije sportskog streljaštva kao sporta, da se Koprivničanci upoznaju s ovim olimpijskim sportom i naravno da sami dođu i da se okušaju u njemu. Gostiju izvana nema. Ovo je prvenstveno organizirano za građane Koprivnice. Sav potrošni materijal organizira naš klub – puške, streljivo, stručnu podršku i ostalo. Jedino što vam treba je dobra volja i odvažnost da se okušate u tome.

Natjecanje će se održati za četiri dobne kategorije: kadete, rođene 2001. i mlađe; juniore, rođene između 1996. i 2000.; seniore, rođene između 1972. i 1995.; te za veterane, rođene 1971. i starije. Provodit će se u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji koju će činiti tri pojedinca iz iste dobne kategorije.

Turinr će se održati u subotu i nedjelju u vremenu od 9 do 13 sati na koprivničkoj Gradskoj streljani koja se nalazi na stadionu. Prijave se mogu izvršiti pozivom na broj mobitela 098 7294 943 ili za vrijeme samog natjecanja.

plakat turnir 2016

zatvori