Petak, 19. travnja 2024.

SPREMNI ZA ŠKOLU Pomozite opremiti djecu školskim priborom

Treću godinu za redom Udruga Kopriva – koprivnička inicijativa volontera i aktivista uoči početka nove školske godine pomaže u opremanju četvero učenika školskim priborom i potrepštinama.

Radi se o humanitarnoj akciji „Spremni za školu“ koja se provodi u sklopu Koprivinog programa “MAKS – Mladi, aktivni, kreativni, solidarni”. Njegova voditeljica Maja Bogadi Kalinić ispričala je Dravi.info što točno rade i kome pomažu.

Ove godine pomažemo većinom istoj djeci kojoj smo u nabavci školskog pribora pomagali i prošle godine. Imamo novu djevojčicu koja će u prvi razred, dječak u treći, druga djevojčica će u peti, a treća u prvi razred srednje. Pomažemo njima prema preporukama naših sugrađana, a i zato jer smo u sklopu jedne uskršnje humanitarne akcije iz Grada dobili informaciju da im treba pomoć pa im sad pomažemo i na ovaj način.

Osim doniranja novca i školskog pribora možete donirati i svoje vrijeme, pojasnila nam je Maja.

Možete pomoći doniranjem školskog pribora i novčanim donacijama na štandovima Udruge koji će biti ispred Gradske tržnice 6., 8., 13. i 22. kolovoza od 9 do 12 sati. Pomoći možete i doniranjem svojeg vremena, odnosno sutra sudjelovati na kreativnoj radionici izrade nakita koji će se potom poklanjati donatorima na štandovima. Radionica će početi u 17 sati u Domu mladih u prostoriji P.I.P.A.

Akciju možete podržati i direktnom uplatom novčanih sredstava na izdvojeni račun udruge posebno za humanitarne akcije: HR8024840081500189172 (RBA).

Sve detalje o akciji možete pratiti ovdje na Facebooku.

Spomenimo da je humanitarna akcija dio projekta MAKS (Mladi, aktivni, kreativni, solidarni) koji je podržan od strane Grada Koprivnice redovitim natječajem za podršku lokalnih organizacija civilnog društva te da će akcija trajati do 1. rujna.


Ovaj je dokument izrađen uz financijsku podršku Grada. Sadržaj ovoga dokumenta u isključivoj je odgovornosti Korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta Grada.

zatvori