Petak, 26. travnja 2024.

Rukometaši Koprivnice krenuli s pripremama

Rukometaši Koprivnice Hangar 18 jučer su počeli s pripremama za novu sezonu. Pod vodstvom trenera Branka Krajačića naši rukometaši su prvi trening odradili na Bašči.

Prema riječima Krajačića naše rukometaše čekaju naporne pripreme, a za sada ekipa još uvijek nije kompletirana:

Sav dio priprema ćemo obaviti u Koprivnici. Onaj početni odradit ćemo na trim stazi Crna gora i na Bašči, a završni dio odradit ćemo u našoj dvorani. Za sada još uvijek nismo kompletni jer pojedini igrači imaju privatnih obaveza, ali nadam se da ćemo se do sredine kolovoza okupiti kako bi što bolje odradili pripreme.

Koprivničanci su prošlu sezonu završili kao devetoplasirana momčad 3. hrvatske rukometne lige sjever, a to će u ovoj sezoni pokušati nadmašiti. Kako je rekao Krajačić cilj je biti oko pete pozicije na prvenstvenoj ljestvici.

Novih lica u momčadi Koprivnice nema, a najvjerojatnije ih neće ni biti s obzirom na financijske mogućnosti našeg kluba. Kadar će se i dalje popunjavati igračima iz škole rukometa, iako će ove sezone mali problem predstavljati kadeti koji čine veliki dio seniorske ekipe. Naime, oni su izborili plasman u jedinstvenu hrvatsku ligu te ih čekaju putovanja od Osijeka do Dubrovnika što će im oduzimati dosta vremena.

Naši rukometaši već imaju dogovorene tri prijateljske utakmice. Prvu će igrati za desetak dana u Ludbregu protiv istoimenog domaćina, a druge dvije protiv Trnovca krajem kolovoza i početkom rujna.

zatvori